ANUNȚURI

Societățile comerciale : AVCOZ EDIL S.R.L. , VCN DEVELOPMENT VEST SRL , SPAB CONSTRUCT VEST S.R.L. ,  SPO DEVELOPMENT BUILD INVEST S.R.L. , BAV DEVELOPMENT BUILD S.R.L. , anunță publicul interesat că au obținut autorizațiile de construire cu nr. 168 , respectiv cu nr. 169 din data de 13.03.2024 , emise de Primărie Timișoara, jud. Timiș , privind obiectivul începerii lucrărilor de construcții pentru proiectele ELIZA 2 și ELIZA 3 , imobile de locuințe colective , în regim  P+2E+ER , în Timișoara , pe strada Grigore Alexandrescu , jud Timiș .

Cele mai citite articole în ultima săptămână

Din aceeași categorie

Super-Poli, super-cifre la finalul turului! Vineri seara începe RETURUL, pe ”Dan Păltinișanu”!

Vocea Timișului va susține permanent adevărul!

La finalul celor zece etape ale turului de campionat, Poli Timișoara ocupă cea mai înaltă poziție în clasament, având 24 de puncte. Elevii lui Alexa dau dovadă de o forță ofensivă excelentă, având 18 goluri marcate, ceea ce înseamnă o medie de 1,8 goluri pe meci.

Echipa a primit doar patru goluri în tot turul, unul dintre acestea fiind marcat din penalty. Coincidență sau nu, cu goalkeeper-ul Mădălin Smaranda între buturi, Poli nu a încasat niciun gol, reușind să înscrie de 13 ori în poarta adversă. Poli nu a mai primit niciun gol de 475 de minute (din etapa a V-a, când a fost învinsă de Metalul, la Reșița, scor 2-0).

Combinația ”fatală”

De menționat este faptul că atunci când Smaranda a stat între buturile lui Poli și nu a luat gol, în fiecare dintre cele cinci partide, ”câștigul” echipei din acest tur, Pedro Henrique, a marcat de fiecare dată, atacantul având cinci reușite în partide consecutive. Cele cinci reușite au venit în ultimele cinci partide, toate victorii, cea mai recentă fiind în deplasarea de la FC Olt. ”Rata” de goluri încasate de Poli în Liga a II-a este de 0,4 goluri primite pe meci, adică mai puțin de un gol la fiecare două meciuri jucate.

La capitolul partide pe teren propriu, Poli Timișoara nu mai pierdut ”acasă” de pe data de 3 mai 2014, când echipa era în Liga I și se recunoștea învinsă în fața celor de la Petrolul Ploiești, scor 0-3, în timp ce numărul de victorii obținute de alb-negrii pe ”Marele Oval” bănățean în jocuri oficiale a ajuns la șase, luând în calcul și victoria din etapa a 34-a a ediției precedente a Ligii I, când Poli învingea cu 1-0 pe Concordia Chiajna. În aceste șase meciuri de pe ”Dan Păltinișanu”, elevii lui alexa au încasat un singur gol, în runda a 4-a a Ligii a II-a (scor 2-1 cu FC Caransebeș).

În ultima etapă a turului, în partida disputată de bănățeni la FC Olt, Ovidiu Popescu a înscris în premieră pentru Poli, în timp ce Danijel Morariju a evoluat pentru prima dată în prezentul sezon de Liga II, sub comanda lui Alexa.

În ceea ce privește perioadele de marcare a golurilor, din totalul de 18 goluri marcat de Poli în tur, 11,1% au fost marcate în primul sfert de oră de joc, 16,7% între minutul 15 și minutul 30, în timp ce în ultimul ”sfert” al primei reprize Poli a marcat tot 11,1% din totalul de goluri. În prima partea a reprizei secunde, Poli a reușit să marcheze 22,2% dintre goluri, însă cel mai bun procentaj este trecut în dreptul golurilor marcate între 60 și 75, când Poli a marcat 27,8% dintre goluri. Golurile marcate între minutul 75 și fluierul de final ocupă același 11,1 procente, ceea ce înseamnă că elevii lui Alexa nu stau deloc rău la capitolul ”psihic, dar nici în ceea ce privește condiția fizică.

Poli Timișoara începe și returul acestui sezon, încă de vineri, când joacă, pe ”Dan Păltinișanu”, contra celor de la FC Mioveni. Partida are loc în nocturnă, cu începere de la ora 17:00 și contează pentru etapa cu numărul 12 a Ligii a II-a, Seria Vest.

- Advertisement -
Tiberiu Kiss-Radu Constantin
Tiberiu Kiss-Radu Constantin
Întreaga responsabilitate a comentariilor lăsate de dumneavoastră vă aparține! Click aici-citeste condiţiile de utilizare ale site-ului www.voceatimisului.ro

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Cele mai citite articole în ultimele 48 de ore