ANUNȚURI

Societățile comerciale : AVCOZ EDIL S.R.L. , VCN DEVELOPMENT VEST SRL , SPAB CONSTRUCT VEST S.R.L. ,  SPO DEVELOPMENT BUILD INVEST S.R.L. , BAV DEVELOPMENT BUILD S.R.L. , anunță publicul interesat că au obținut autorizațiile de construire cu nr. 168 , respectiv cu nr. 169 din data de 13.03.2024 , emise de Primărie Timișoara, jud. Timiș , privind obiectivul începerii lucrărilor de construcții pentru proiectele ELIZA 2 și ELIZA 3 , imobile de locuințe colective , în regim  P+2E+ER , în Timișoara , pe strada Grigore Alexandrescu , jud Timiș .

Cele mai citite articole în ultima săptămână

Din aceeași categorie

Groapa cu ghinionul lui „Vineri – 13”. Dinamo Bucureşti 4-0 Poli Timişoara şi înfrângerile se înmulţesc dramatic

Vocea Timișului va susține permanent adevărul!

Aşa cum spuneam încă dinainte de etapa cu numărul 10, când mare parte dintre fanii lui Poli strigau din toate puterile că Velcea trebuie schimbat pentru lipsa de rezultate, o spun şi acum! Jucătorii, sau mai bine punctat o parte dintre jucători, trebuie schimbaţi, nu antrenorul e „buba” la echipa asta. Faptul că ei ştiu să joace la nivel de Liga a III-a sau cel mult a doua, nu e o problemă ce ţine de staff-ul tehnic, ci de cel administrativ. Probabil că şi acum tot Velcea e de vină pentru că face parte din conducerea clubului, dar priviţi bine cu cine joacă Poli, în teren!

Revenind la partida cu numărul 18 în actuala stagiune a Ligii I, Poli Timişoara pleca la Bucureşti încrezătoare în forţele proprii la nivel declarativ. Cu un Scutaru care-şi dorea să marcheze (şi a reuşit, doar că nu în poarta în care trebuia), sau un Şunda, care oricum e necesar să-şi motiveze elevii. Şi totuşi, bucureştenii şi-au făcut treaba cu „armele” noastre. Primul gol al meciului a fost „reuşita” lui Scutaru, care şi-a marcat un autogol „perfect” în minutul 11. Următoarea fază importantă a partidei a aparţinut tot celor de la Dinamo, care în minutul 34 reuşea desprinderea pe tabelă prin timişoreanul Dorin Rotariu, după ce l-a driblat inclusiv pe Nuno Claro. După nici trei minute, elevii lui Flavius Stoican făceau 3-0 prin reuşita lui Boubacar, la finalul pasei perfecte oferite de acelaşi Rotariu.

Repriza secundă aduce o fază în care timişorenii sunt dezavantajaţi din nou de arbitraj, dar asta nici nu mai onta la proporţiile scorului, care avea să devină 4-0 în minutul 54, după golul înscris de fostul jucător al lui Poli, Alex Curtean, după ce în primă fază Rotariu şutase în Nuno Claro, iar mingea fusese respinsă de portarul bănăţean în faţa lui Curtean. Goalkeeper-ul timişorean a fost înlocuit cu tânărul Pap, portughezul fiind accidentat, în timp ce bucureştenii mai ratau o ocazie, prin nou-intratul Buia (alt fotbalist crescut la Timişoara) în final de meci, iar scorul rămânea „doar” 4-0.

Penultimul meci înainte de întreruperea competiţiei interne este fără îndoială cea mai aspră înfrângere în Liga I, asta în condiţiile în care Poli pierdea în faţa Stelei, tot la Bucureşti, cu 3-0, dar aşteptăm pauza competiţională cu o curiozitate crescută în ceea ce priveşte modificările ce vor avea loc în lotul alb-negrilor, o echipă care tinde să devină ciuca bătăilor în primul eşalon, o echipă care pare prea mică pentru fotbalul românesc, de „elită”.

Dinamo Bucureşti: Bălgrădean, Rus, Luchin, Grigore (c), Filip, Thicot (min. 81 – Nedelcearu), Rotariu (min. 71 – Buia), Boubacar (min. 66 – Zougoula), Munteanu, Curtean, Ţucudean. Antrenor: Flavius Stoican.

Poli Timişoara: Nuno Claro (c) (min. 62 – Pap), Belu, Scutaru, Şeroni, Bălace, Bărbuţ, Poparadu, Gorobsov, Nanu (min. 57 – Balaure), Popovici, Szekely (min. 66 – Boldea). Antrenor: Aurel Şunda.

Foto:fcdianmo.ro

- Advertisement -
Tiberiu Kiss-Radu Constantin
Tiberiu Kiss-Radu Constantin
Întreaga responsabilitate a comentariilor lăsate de dumneavoastră vă aparține! Click aici-citeste condiţiile de utilizare ale site-ului www.voceatimisului.ro

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Cele mai citite articole în ultimele 48 de ore