Vocea Timișului va susține permanent adevărul!
AcasăȘtiriEvenimentLansare de carte Cerneteaz - File de Istorie Bănăţeană

Lansare de carte Cerneteaz – File de Istorie Bănăţeană

Publicat in

VOCEA TIMISULUI va susține permanent adevărul mai presus de putere, viitorul mai presus de trecut, cinstea mai presus de confortul financiar, știrea mai presus de editorial și capacitatea de decizie mai presus de diplomația compromisului.

Cerneteaz este o localitate din judeţul Timiş ce, adiministrativ, face parte din comună Giarmata. Situată la aproape 8 km de Timişoara, primele atestări documentare datează din 1470. Satul adăposteşte vestigii istorice, printre care se numără şi Podul de Cărămidă, construit de austrieci, la jumătatea secolului al XVIII-lea.

Asociaţia ce poartă numele localităţii este o organizaţie nonprofit şi nepartizană politic, înfiinţată în scopul promovării şi dezvoltării economico-sociale a comunităţii, militând pentru dezvoltarea culturală, evidenţierea istoriei şi tradiţiilor comunităţii satului. De asemenea, este responabila pentru derularea acestui eveniment. În data de 14 decembrie 2013, la ora 15:00, la Şcoala din Cerneteaz va avea loc lansarea de carte a cărui autor, Sonia Seracin va fi prezentă pentru a-şi expune în faţa publicului, opera sa literară publicată la editura Marineasa. Accesul este gratuit.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Ultimele articole

Articole asemănătoare