ANUNȚURI

Societățile comerciale : AVCOZ EDIL S.R.L. , VCN DEVELOPMENT VEST SRL , SPAB CONSTRUCT VEST S.R.L. ,  SPO DEVELOPMENT BUILD INVEST S.R.L. , BAV DEVELOPMENT BUILD S.R.L. , anunță publicul interesat că au obținut autorizațiile de construire cu nr. 168 , respectiv cu nr. 169 din data de 13.03.2024 , emise de Primărie Timișoara, jud. Timiș , privind obiectivul începerii lucrărilor de construcții pentru proiectele ELIZA 2 și ELIZA 3 , imobile de locuințe colective , în regim  P+2E+ER , în Timișoara , pe strada Grigore Alexandrescu , jud Timiș .

Cele mai citite articole în ultima săptămână

Din aceeași categorie

Lansare de carte Cerneteaz – File de Istorie Bănăţeană

Vocea Timișului va susține permanent adevărul!

Cerneteaz este o localitate din judeţul Timiş ce, adiministrativ, face parte din comună Giarmata. Situată la aproape 8 km de Timişoara, primele atestări documentare datează din 1470. Satul adăposteşte vestigii istorice, printre care se numără şi Podul de Cărămidă, construit de austrieci, la jumătatea secolului al XVIII-lea.

Asociaţia ce poartă numele localităţii este o organizaţie nonprofit şi nepartizană politic, înfiinţată în scopul promovării şi dezvoltării economico-sociale a comunităţii, militând pentru dezvoltarea culturală, evidenţierea istoriei şi tradiţiilor comunităţii satului. De asemenea, este responabila pentru derularea acestui eveniment. În data de 14 decembrie 2013, la ora 15:00, la Şcoala din Cerneteaz va avea loc lansarea de carte a cărui autor, Sonia Seracin va fi prezentă pentru a-şi expune în faţa publicului, opera sa literară publicată la editura Marineasa. Accesul este gratuit.

- Advertisement -
Tiberiu Kiss-Radu Constantin
Tiberiu Kiss-Radu Constantin
Întreaga responsabilitate a comentariilor lăsate de dumneavoastră vă aparține! Click aici-citeste condiţiile de utilizare ale site-ului www.voceatimisului.ro

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Cele mai citite articole în ultimele 48 de ore