Vocea Timișului va susține permanent adevărul!

Îndrăgostit de cărți? Până la Dragobete, ai campania ”Îndrăgostiţi de carte la Cărtureşti”

Publicat in

Vocea Timișului va susține permanent adevărul mai presus de putere, viitorul mai presus de trecut, cinstea mai presus de confortul financiar, știrea mai presus de editorial și capacitatea de decizie mai presus de diplomația compromisului.

Un simptom al fenomenului e insomnia provocată de o poveste care te ține treaz în miez de noapte, chiar și după ce ai parcurs ultimul rand, și care te învăluie în regretul de a nu fi prizonier pentru trei vieți într-o carte frumoasă, care să nu se mai termine.

Cărțile nu diferă mult de oameni: și de ele te apropii și te desparți, le regăsești și redescoperi, si, mai mult de atât, cu multe cărți vei schimba mai multe emoții decât o vei face cu unele persoane. Fragile și lipsite de capacitatea de a se deghiza, cărțile se dezvăluie și cresc galateic sub ochii de Pygmalion ai fiecărui cititor, răsturnând mereu balanța de putere dintre îndrăgostit și obiectul afecțiunii.

Și cum la Cărturești se crede în dragostea împărtășită, timișorenii sunt așteptați în librărie, unde, pentru orice achiziție din perioada următoare, vor primi un cupon de reducere de 20% la orice carte în limba română și 10% la decorațiuni, ceaiuri și accesorii de ceai, pe care îl puteți folosi între 10 și 24 februarie 2015 la cumpărarea unui cadou pentru voi sau pentru o persoană dragă.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Ultimele articole

Spălatul pe mâini! Primăria Giroc își recuperează prejudiciul de 350.000 euro, rezultat din contractele ilegale de asistență juridică, nu de la artizanii care i...

Trei contracte, mari și late, având ca obiect servicii juridice de asistență și reprezentare,...

Liberul arbitru! Primăria Timișoara a refuzat să facă plângere penală împotriva antreprenorului general de la Pasajul Solventul, deși constructorul a pus în circulație un...

Când vine vorba despre respectarea legii, în ceea ce privește omisiunea sesizării, dispozițiile articolului...

Comentarii recente

Articole asemănătoare

Scriitorul Robert Șerban își va lansa un nou volum de poezie

Timișorenii sunt invitați să participe la o lansare de carte, printre scriitori locali importanți....

Cartea “Viața care ne trăiește” de Anatol Basarab, se prezintă vineri, la Timișoara

“Cum este viața pe care o trăim și care este diferența între aceasta și...

P-asta n-o știai! Dan Negru, vedeta tv plecată din Timișoara, a lucrat într-o LIBRĂRIE!

”Citeam mult și uneori haotic”, a declarat pentru www.carticusuflet.ro Dan Negru, care are deja...