Vocea Timișului va susține permanent adevărul!
AcasăȘtiriCulturăÎndrăgostit de cărți? Până la Dragobete, ai campania ”Îndrăgostiţi de carte la...

Îndrăgostit de cărți? Până la Dragobete, ai campania ”Îndrăgostiţi de carte la Cărtureşti”

Publicat in

VOCEA TIMISULUI va susține permanent adevărul mai presus de putere, viitorul mai presus de trecut, cinstea mai presus de confortul financiar, știrea mai presus de editorial și capacitatea de decizie mai presus de diplomația compromisului.

Un simptom al fenomenului e insomnia provocată de o poveste care te ține treaz în miez de noapte, chiar și după ce ai parcurs ultimul rand, și care te învăluie în regretul de a nu fi prizonier pentru trei vieți într-o carte frumoasă, care să nu se mai termine.

Cărțile nu diferă mult de oameni: și de ele te apropii și te desparți, le regăsești și redescoperi, si, mai mult de atât, cu multe cărți vei schimba mai multe emoții decât o vei face cu unele persoane. Fragile și lipsite de capacitatea de a se deghiza, cărțile se dezvăluie și cresc galateic sub ochii de Pygmalion ai fiecărui cititor, răsturnând mereu balanța de putere dintre îndrăgostit și obiectul afecțiunii.

Și cum la Cărturești se crede în dragostea împărtășită, timișorenii sunt așteptați în librărie, unde, pentru orice achiziție din perioada următoare, vor primi un cupon de reducere de 20% la orice carte în limba română și 10% la decorațiuni, ceaiuri și accesorii de ceai, pe care îl puteți folosi între 10 și 24 februarie 2015 la cumpărarea unui cadou pentru voi sau pentru o persoană dragă.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Ultimele articole

Comentarii recente

Articole asemănătoare