Îndrăgostit de cărți? Până la Dragobete, ai campania ”Îndrăgostiţi de carte la Cărtureşti”

Un simptom al fenomenului e insomnia provocată de o poveste care te ține treaz în miez de noapte, chiar și după ce ai parcurs ultimul rand, și care te învăluie în regretul de a nu fi prizonier pentru trei vieți într-o carte frumoasă, care să nu se mai termine.

Cărțile nu diferă mult de oameni: și de ele te apropii și te desparți, le regăsești și redescoperi, si, mai mult de atât, cu multe cărți vei schimba mai multe emoții decât o vei face cu unele persoane. Fragile și lipsite de capacitatea de a se deghiza, cărțile se dezvăluie și cresc galateic sub ochii de Pygmalion ai fiecărui cititor, răsturnând mereu balanța de putere dintre îndrăgostit și obiectul afecțiunii.

Și cum la Cărturești se crede în dragostea împărtășită, timișorenii sunt așteptați în librărie, unde, pentru orice achiziție din perioada următoare, vor primi un cupon de reducere de 20% la orice carte în limba română și 10% la decorațiuni, ceaiuri și accesorii de ceai, pe care îl puteți folosi între 10 și 24 februarie 2015 la cumpărarea unui cadou pentru voi sau pentru o persoană dragă.

Cele mai citite articole în ultimele 48 de ore

Ochiul Beiului, un colţ de natură scăldat în legende FOTO

Aşezată în judeţul Caraş, Ochiul Beiului se numără printre...

Sânzienele Sărbătoarea verii şi a bucuriei

Prilej de a sărbătorii soarele şi muncile agricole, bunăstarea...

Articole asemănătoare

spot_imgspot_img

Din aceeași categorie

Categorii Populare

spot_imgspot_img