Vocea Timișului va susține permanent adevărul!
AcasăȘtiriEvenimentAndreea Esca povesteşte timişorenilor "Ce-am făcut când am tăcut", mâine, la Librăria...

Andreea Esca povesteşte timişorenilor „Ce-am făcut când am tăcut”, mâine, la Librăria Cartea de Nisip

Publicat in

VOCEA TIMISULUI va susține permanent adevărul mai presus de putere, viitorul mai presus de trecut, cinstea mai presus de confortul financiar, știrea mai presus de editorial și capacitatea de decizie mai presus de diplomația compromisului.

Timişorenii sunt aşteptaţi sâmbătă, 28 iunie 2014, începând cu ora 15:00, alături de Andreea Esca, în calitate de autoare, pentru lansarea cărţii „Ce-am făcut când am tăcut”.

Pe lângă Andreea Esca, la lansarea cărţii, care are loc la Librăria Cartea de Nisip, va fi prezent şi scriitorul timişorean Robert Şerban.

„Când un om cu un contur public pronunţat îşi schimbă registrul de comunicare, lumea devine atentă şi curioasă. Andreea Esca îşi asumă riscurile şi, plecând de la microfonul ştirilor, se instalează în faţa computerului. Rezultatul e un autoportret din cuvinte. Ştim, e-adevărat, că autoportretul clasic presupune de obicei o strategie a avuabilului. Artistul îşi alege o postură convingătoare, iar noi, privitorii, îl vedem în primul rând cu ochii lui. Ce-am făcut când am tăcut e un portret atipic, şi asta nu doar fiindcă frazele ţin loc de culori. E atipic şi fiindcă Andreea Esca nu-şi falsifică amintirile şi viaţa. E sinceră, cordială, sensibilă. Preferă să fie autentică în loc să-şi dea cu fard pe viaţă. Îşi păstrează anumite candori şi nu se sustrage nostalgiilor. Scrie neîmpovărată de propriul brand, ci înveselită de gândul că le poate spune şi altora poveşti despre copilărie, adolescenţă şi prima iubire“, spune descrierea făcută de Radu Paraschivescu, cărţii semnate de Andreea Esca.

Cei interesaţi să participe la acest eveniment sunt aşteptaţi la „Cartea de Nisip”, pe strada V. V. delamarina, nr. 1.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Ultimele articole

Comentarii recente

Articole asemănătoare