ANUNȚURI

Societățile comerciale : AVCOZ EDIL S.R.L. , VCN DEVELOPMENT VEST SRL , SPAB CONSTRUCT VEST S.R.L. ,  SPO DEVELOPMENT BUILD INVEST S.R.L. , BAV DEVELOPMENT BUILD S.R.L. , anunță publicul interesat că au obținut autorizațiile de construire cu nr. 168 , respectiv cu nr. 169 din data de 13.03.2024 , emise de Primărie Timișoara, jud. Timiș , privind obiectivul începerii lucrărilor de construcții pentru proiectele ELIZA 2 și ELIZA 3 , imobile de locuințe colective , în regim  P+2E+ER , în Timișoara , pe strada Grigore Alexandrescu , jud Timiș .

Cele mai citite articole în ultima săptămână

Din aceeași categorie

De negăsit! Polițiștii din Timiș caută o fetiță de 16 ani, dispărută fără urmă. Tu ai văzut-o?

Vocea Timișului va susține permanent adevărul!

La data de 24 iunie, poliţiştii timişeni au fost sesizaţi despre faptul că TÂNGĂU DENISA DORINA de 16 ani, din Sânnicolau Mare, a plecat de acasă la 20  iunie şi până în prezent nu a mai revenit. Potrivit familiei, minora ar fi plecat de la domiciliu către spital, pentru o consultaţie medicală.

Semnalmente: înălţime 1.55–1.60 m, 45-50 de kg, constituţie astenică, păr şaten lung, ten măsliniu, ochi verzi. La data dispariţiei fata purta pantaloni lungi de stofă, de culoare albă, bluză şi pantofi sport, de aceeaşi culoare.

Oricine poate oferi detalii cu privire la minora dispărută este rugat sa apeleze Serviciul de Urgenţă 112 sau să contacteze cea mai apropiată unitate de poliţie.

 

- Advertisement -
Tiberiu Kiss-Radu Constantin
Tiberiu Kiss-Radu Constantin
Întreaga responsabilitate a comentariilor lăsate de dumneavoastră vă aparține! Click aici-citeste condiţiile de utilizare ale site-ului www.voceatimisului.ro

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Cele mai citite articole în ultimele 48 de ore