Vocea Timișului va susține permanent adevărul!

400 de lugojeni au pedalat la prima ediţie „Lugojul Pedalează” din 2014 FOTO

Publicat in

Vocea Timișului va susține permanent adevărul mai presus de putere, viitorul mai presus de trecut, cinstea mai presus de confortul financiar, știrea mai presus de editorial și capacitatea de decizie mai presus de diplomația compromisului.
80,000FaniÎmi place
587CititoriConectați-vă
1,105CititoriConectați-vă
194CititoriConectați-vă
50,056AbonațiAbonați-vă

După întâlnirea de la Casa de Cultură a Sindicatelor, unde s-au împărţit baloane cu heliu şi numere de înmatriculare, bicicliştii au pedalat până la fabrica germană Hella însoţiţi de echipajele de Poliţie Locală şi Naţională, dar şi de Jandarmerie.

Pe platforma multinaţionalei cicliştii au fost aşteptaţi de reprezentanţii Hella cu un mesaj de bun venit, după care cei prezenţi au primit 400 de plase de cumpărături ecologice şi calendare de perete Lugojul Pedalează.

“Hella sprijină prin toate mijloacele acţiunile sportive şi de această dată am ales să fim alături de campania Lugojul Pedalează pentru a promova mişcarea în aer liber”, a declarat Daniel Bogdan, reprezentantul companiei.

A fost apoi rândul trupei de “roboţi” Street Dance Lugoj să se afirme în aplauzele tuturor. Organizatorii au mai oferit şi trei căşti pentru bicicletă în urma unei extrageri bazate pe numerele de bicicletă. Cel mai norocos lugojean a câştigat un tur complet al fabricii, de la intrarea materialelor până la livrarea produsului finit, însoţit de unul dintre manageri.

Tura s-a încheiat în jurul orei 16:30 după ce bicicliştii au eliberat în aer baloanele cu heliu. “Suntem mândri de acţinea noastră şi ne bucurăm enorm pentru reuşita zilei de astăzi”, au fost cuvintele lui Graţian Orăşanu, unul dintre organizatori.

Plimbarea Lugojul Pedalează are loc în prima duminică a fiecărei luni. Următoarea tură va avea loc duminică, 4 mai 2014.

Urmărește-ne pe Google News

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.
Captcha verification failed!
Scorul utilizatorului captcha a eșuat. va rog sa ne contactati!

Susțne-ne activitatea! Vocea Timișului va susține permanent adevărul mai presus de putere, viitorul mai presus de trecut, cinstea mai presus de confortul financiar, știrea mai presus de editorial și capacitatea de decizie mai presus de diplomația compromisului.

Ultimele articole

Comentarii recente

Articole asemănătoare