Vocea Timișului va susține permanent adevărul!
AcasăȘtiriSocialRAZIE de amploare la Lugoj! Ce au descoperit polițiștii în orașul de...

RAZIE de amploare la Lugoj! Ce au descoperit polițiștii în orașul de pe Timiș

Publicat in

VOCEA TIMISULUI va susține permanent adevărul mai presus de putere, viitorul mai presus de trecut, cinstea mai presus de confortul financiar, știrea mai presus de editorial și capacitatea de decizie mai presus de diplomația compromisului.

Joi, 15 ianuarie 2015, poliţiştii lugojeni au întreprins o serie de măsuri pentru asigurarea unui climat de ordine şi siguranţă publică corespunzător, în vederea prevenirii activităţilor infracţionale şi creşterii vizibilităţii elementului poliţienesc. Razia cu caracter preventiv-reactiv, la care au participat efective de poliţie de ordine publică, poliţie rutieră şi investigaţii criminale, a avut ca scop identificarea persoanelor pretabile la săvârşirea de infracţiuni stradale cu sau fără violenţă, identificarea persoanelor urmărite în temeiul legii, bunurilor ce pot proveni din săvârşirea de infracţiuni sau care pot să folosească la săvârşirea de infracţiuni, precum şi pentru combaterea tuturor faptelor antisociale.

În timpul raziei au fost controlate 29 de unităţi comerciale şi persoane fizice autorizate, legitimate aproape 350 de persoane şi verificate în baza de date peste 300 de autovehicule. Ca urmare a acestor controale multiple, poliţiştii au constatat 3 infracţiuni şi au aplicat 99 de sancţiuni contravenţionale conform Legii 61/1991 pentru sancţionarea faptelor de încălcare a unor norme de convieţuire socială, a ordinii şi liniştii publice, Legii 12/1990 privind protejarea populaţiei împotriva unor activităţi comerciale ilicite, Legii 171/2010 privind stabilirea şi sancţionarea contravenţiilor silvice, Legii 333/2003 privind paza obiectivelor, bunurilor, valorilor şi protecţia persoanelor şi pentru nerespectarea normelor rutiere. Valoarea totală a sancţiunilor aplicate este de aproape 20.000 de lei.

Totodată, au fost reţinute în vederea suspendării 2 permise de conducere şi retrase 6 certificate de înmatriculare.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Ultimele articole

Batalion disciplinar! Poliția Locală Timișoara, centru de reeducare și reprofesionalizare pentru avertizorii publici, incomozi administrației Dominic Fritz

Până să sară cu comentariile în online, mereu din spatele unor conturi false, micuții...

Cuiul lui Pepelea! UMF Timișoara face salturi mortale ca sa privatizeze sănătatea bănățenilor, chiar sub nasul ministrului Alexandru Rafila

În numele autonomiei universitare și a unei modificări legislative, făcute pe genunchi și noaptea...

Comentarii recente

Articole asemănătoare

Doi scandalagii din Lugoj, cunoscuți de Poliție, recidivează! I-au furat banii și i-au spart telefonul unui bărbat

La nici o lună după ce au provocat un scandal la un botez din...

Aproape 200 de amenzi și 6 permise de conducere, reținute de polițiști, în doar cinci ore!

Acțiune a polițiștilor rutieri în această dimineață, pe raza județului Timiș! În intervalul orar 07-12...

Razie în Timişoara, seara trecută! Ce nereguli au găsit poliţiştii în doar două ore?

Polițiștii rutieri, în acţiune seara trecută, la Timişoara! Timp de două ore polițiștii au...