Vocea Timișului va susține permanent adevărul!
AcasăȘtiriSocialAccident VIOLENT la ”Michelangelo”! Două mașini Skoda Octavia s-au făcut praf, datorită...

Accident VIOLENT la ”Michelangelo”! Două mașini Skoda Octavia s-au făcut praf, datorită unui șofer neatent FOTO/VIDEO

Publicat in

VOCEA TIMISULUI va susține permanent adevărul mai presus de putere, viitorul mai presus de trecut, cinstea mai presus de confortul financiar, știrea mai presus de editorial și capacitatea de decizie mai presus de diplomația compromisului.

Șoferul unui autoturism Skoda Octavia, de culoare albastră, care venea dinspre Universitatea de Vest a intrat în sensul giratoriu din Piața Leonardo da Vinci și, în timp ce-și ”vedea de drum” înspre Bulevardul Corneliu Coposu, înainte de a apuca să intre pe această stradă, a fost lovit violent, din partea dreaptă, de o altă mașină, tot Skoda Octavia, model nou-nouț.

În urma impactului puternic, cele două autoturisme au fost avariate grav, dar, din fericire, cei doi șoferi, au scăpat nevătămați.

Șoferul autoturismului Skoda Octavia de fabricație mai nouă poartă vina producerii acestui accident, întrucât acesta nu s-a asigurat și a intrat fără a ceda trecerea autoturismului care se afla în intersecție. Un factor la fel de important în ”ecuația” acestui accident este cel legat de faptul că semafoarele montate cu puțin timp în urmă și inagurate de primarul Timișoarei, Nicolae Robu, cu mare fast, nu sunt funcționale de câteva zile și vor rămâne la fel de ”intermitente” cel puțin până săptămâna viitoare.

Deși Robu explica în ziua reluării traficului pe Bulevardele Corneliu Coposu și Vasile Pârvan, că ”intersecția este semaforizată inteligent. Au fost montați senzori în asfalt, care detectează nivelul de trafic”, Vocea Timișului a aflat ”pe surse” cum că motivul pentru care semafoarele din Piața Leonardo da Vinci nu funcționează este strict legat de faptul că se fac măsurători pentru stabilirea nivelului de trafic și sincronizarea acestor semafoare din intersecție.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Ultimele articole

Comentarii recente

Articole asemănătoare

Accident grav pe Calea Șagului din Timișoara! O mașină a ajuns pe contrasens, a lovit doi pietoni și a distrus mai multe autoturisme

Un accident grav de circulație a avut loc în această după amiază pe Calea...

Mircea Ionescu, fost director Romtelecom Timiș, protagonistul unui accident rutier, sub influența alcoolului

Mircea Ionescu, fost director Romtelecom Timiș, actualmente patron al unui hotel și azil de...

Mort de beat la volan, a provocat un accident pe strada Iosif Vulcan din Timisoara

Accident de circulație, luni după-masă, pe strada Iosif Vulcan din Timișoara.Trei mașini s-au ciocnit...