ANUNȚURI

Societățile comerciale : AVCOZ EDIL S.R.L. , VCN DEVELOPMENT VEST SRL , SPAB CONSTRUCT VEST S.R.L. ,  SPO DEVELOPMENT BUILD INVEST S.R.L. , BAV DEVELOPMENT BUILD S.R.L. , anunță publicul interesat că au obținut autorizațiile de construire cu nr. 168 , respectiv cu nr. 169 din data de 13.03.2024 , emise de Primărie Timișoara, jud. Timiș , privind obiectivul începerii lucrărilor de construcții pentru proiectele ELIZA 2 și ELIZA 3 , imobile de locuințe colective , în regim  P+2E+ER , în Timișoara , pe strada Grigore Alexandrescu , jud Timiș .

Cele mai citite articole în ultima săptămână

Din aceeași categorie

Accident VIOLENT la ”Michelangelo”! Două mașini Skoda Octavia s-au făcut praf, datorită unui șofer neatent FOTO/VIDEO

Vocea Timișului va susține permanent adevărul!

Șoferul unui autoturism Skoda Octavia, de culoare albastră, care venea dinspre Universitatea de Vest a intrat în sensul giratoriu din Piața Leonardo da Vinci și, în timp ce-și ”vedea de drum” înspre Bulevardul Corneliu Coposu, înainte de a apuca să intre pe această stradă, a fost lovit violent, din partea dreaptă, de o altă mașină, tot Skoda Octavia, model nou-nouț.

În urma impactului puternic, cele două autoturisme au fost avariate grav, dar, din fericire, cei doi șoferi, au scăpat nevătămați.

Șoferul autoturismului Skoda Octavia de fabricație mai nouă poartă vina producerii acestui accident, întrucât acesta nu s-a asigurat și a intrat fără a ceda trecerea autoturismului care se afla în intersecție. Un factor la fel de important în ”ecuația” acestui accident este cel legat de faptul că semafoarele montate cu puțin timp în urmă și inagurate de primarul Timișoarei, Nicolae Robu, cu mare fast, nu sunt funcționale de câteva zile și vor rămâne la fel de ”intermitente” cel puțin până săptămâna viitoare.

Deși Robu explica în ziua reluării traficului pe Bulevardele Corneliu Coposu și Vasile Pârvan, că ”intersecția este semaforizată inteligent. Au fost montați senzori în asfalt, care detectează nivelul de trafic”, Vocea Timișului a aflat ”pe surse” cum că motivul pentru care semafoarele din Piața Leonardo da Vinci nu funcționează este strict legat de faptul că se fac măsurători pentru stabilirea nivelului de trafic și sincronizarea acestor semafoare din intersecție.

- Advertisement -
Tiberiu Kiss-Radu Constantin
Tiberiu Kiss-Radu Constantin
Întreaga responsabilitate a comentariilor lăsate de dumneavoastră vă aparține! Click aici-citeste condiţiile de utilizare ale site-ului www.voceatimisului.ro

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Cele mai citite articole în ultimele 48 de ore