Vocea Timișului va susține permanent adevărul!
vocea timisului

Cele mai citite articole în ultima săptămână

Publicitate Vocea Timisului

Din aceeași categorie

La împlinirea ”majoratului” în PSD Timiș, președintele interimar Sorin Grindeanu vrea să curețe filiala de ”penali” VIDEO

Sorin Grindeanu, noul președinte interimar al PSD Timiș și-a propus multe la conducerea filialei județene a social-democraților. în afara faptului că vrea să devină președintele PSD Timiș la alegerile din luna martie, acesta vrea să schimbe ”fața” partidului în percepția timișeenilor.

”Am făcut majoratul în PSD Timiș. M-am înscris în partid în 1996, imediat după pierderea alegerilor de PDSR, cum se numea partidul atunci. Vă spun lucrul ăsta pentru a sublinia faptul că cunosc acest partid de jos, de la stadiul de tânăr și lipitor de afișe până în funcțiile de conducere pe care le-am avut pe parcursul celor 18 ani. Eram student în acea perioadă!” a spus Sorin Grindeanu, în debutul primei conferințe de presă pe care a susținut-o din statutul de președinte interimar al filialei județului Timiș a Partidului Social Democrat.

Noul ministru pentru pentru Societatea Informațională are în plan să-i excludă pe membrii filialei care au dificultăți cu justiția, chiar dacă între numele care apar în dosare figurează Titu Bojin, Adam Crăciunescu, dar și alții.

”Am în plan deschiderea partidului pentru un suflu nou de oameni, oameni care nu au mai fost implicați în politică, oameni noi. O anumită reticență pentru primirea unor membri noi care au mai făcut politică până acum. Nu vreau de la PSD Timiș să țină prima pagină a ziarelor pentru senzațional, doar de dragul de a produce anumite știri, fie că vorbim de proiecte care nu au niciodată finalitate, fie că vorbim de chestiuni care ne-au făcut rău ca imagine legate de anumite probleme pe care le au anumiți membri ai PSD Timiș. Cine are probleme cu justiția, ne despărțim până când își rezolvă acele probleme și dacă justiția spune că e nevinovat. Vreau ca linia asta să fie clară în ceea ce va însemna PSD Timiș și construcția organizației județene în viitor” a spus Grindeanu.

[responsive_youtube https://www.youtube.com/watch?v=qsrR1HwNMmM&feature=youtu.be]

Vocea Timisului
Vocea Timisului
Întreaga responsabilitate a comentariilor lăsate de dumneavoastră vă aparține! Click aici-citeste condiţiile de utilizare ale site-ului www.voceatimisului.ro

1 COMENTARIU

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Cele mai citite articole în ultimele 48 de ore