Cele mai citite articole în ultima săptămână

Din aceeași categorie

Liga 1 și Cupa Ligii la fotbal se văd GRATUIT și pe Digi Sport, din februarie. Vezi cum este posibil

- Advertisement -

Microbiștii care nu au ”abandonat” cel mai mare furnizor de cablu din România de ”dragul” meciurilor de Liga I au mari motive de bucurie. Partidele din primul eșalon fotbalistic al țării revin pe posturile DigiSport 1, 2 și 3 începând cu reluarea sezonului competițional, care va avea loc la finele lunii februarie a acestui an.

Cel mai important aspect, din punct de vedere financiar, este reprezentat de faptul că abonații RCS $ RDS nu vor fi nevoiți să plătească niciun leu în plus la abonamente, sau cel puțin asta susține compania de cablu, însă la ”abordările” pe care le practică aceasta, rămâne de văzut, dacă vom putea privi partidele fără a plăti majorări de abonamente.

”Ne bucurăm că le putem oferi în continuare clienților noștri Liga 1, fără costuri suplimentare, răsplătindu-le în acest fel loialitatea, dar și încrederea în serviciile noastre. Prin transmiterea celor două competiții importante din fotbalul românesc, le oferim clienților noștri posibilitatea de a urmări în direct meciurile echipelor preferate, așa cum am avut-o și în ultimii cinci ani tot prin intermediul canalului propriu cu profil sportiv, Digi Sport. În acest fel continuăm misiunea de a le oferi abonaților Digi conținut TV de cea mai bună calitate la cele mai avantajoase prețuri și, în același timp, ne păstrăm poziția de lider pe piața furnizorilor de servicii de televiziune din România” a declarat Valentin Popoviciu, director dezvoltare RCS & RDS.

Meciurile din Liga 1 și Cupa Ligii pot fi urmărite și online prin intermediul platformei Digi Online, pe canalele Digi Sport 1, 2 și 3. Platforma este disponibilă gratuit clienților la serviciile de televiziune și internet de la RCS & RDS. În plus, competițiile vor fi în direct și pe site-ul www.digisport.ro, dar și pe telefonul mobil, la adresa m.digisport.ro.

- Advertisement -
Vocea Timisului
Vocea Timisului
Întreaga responsabilitate a comentariilor lăsate de dumneavoastră vă aparține! Click aici-citeste condiţiile de utilizare ale site-ului www.voceatimisului.ro

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Cele mai citite articole în ultimele 48 de ore