Vocea Timișului va susține permanent adevărul!
AcasăȘtiriSportPoli Timişoara testează încă un jucător pe un post deficitar. Roberto Dumitru...

Poli Timişoara testează încă un jucător pe un post deficitar. Roberto Dumitru are doar 19 ani

Publicat in

VOCEA TIMISULUI va susține permanent adevărul mai presus de putere, viitorul mai presus de trecut, cinstea mai presus de confortul financiar, știrea mai presus de editorial și capacitatea de decizie mai presus de diplomația compromisului.

Încă un jucător venit în probe la Timişoara. Poli testează, începând de ieri, un fundaş stânga care a mai trecut pe la Pandurii Târgu Jiu, Săgeata Năvodari şi Minerul Motru. Acesta se numeşte Roberto Dumitru şi are numai 19 ani.

Începând de luni, 19 august 2013, cu elevii lui Vali Velcea, se antrenează şi Roberto Dumitru, un mijlocaş stânga de numai 19 ani.

Chiar dacă în lotul alb-negrilor mai sunt doi fotbalişti care evoluează pe acelaşi post, Dumitru va fi testat de Velcea în vederea luării unei decizi finale asupra echilibrării postului de mijlocaş stânga, deficitar la acest moment, întrucât Nanu nu are concurenţă de acelaşi nivel pe postul său, celălalt mijlocaş care poate evolua pe acest post, Eduard Nicola fiind, deocamdată, sub aşteptările tehnicianului.

Roberto Dumitru are 19 ani şi a mai evoluat la Minerul Motru, Pandurii Târgu Jiu şi Săgeata Năvodari.

Altfel, Poli Timişoara va disputa următoarea partidă oficială, vineri, 23 august 2013, începând cu ora 19:30, în deplasare, la FC Braşov. Partida va fi transmisă în direct pe postul Dolcesport.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Ultimele articole

Comentarii recente

Articole asemănătoare