poli

Primul meci pe teren propriu în care Poli nu reușește să-și adjudece victoria în acest sezon a avut loc vineri seara, pe arena ”Dan Păltinișanu”. Deși elevii lui Alexa au dominat partida, ”autobaza” venită de la Vâlcea a făcut tot ce i-a stat în putință să nu primească gol și a reușit.

Meciul a ”început” greu, prima ocazie fiind consemnată abia în minutul minutul 20, când Gabriel Cânu nu țintește cadrul porții după un corner executat de Keita. Pedro Henrique și-a trecut și el numele pe lista celor care au încercat deschiderea scorului, în minutul 36, dar șutul său a fost respins în corner de apărarea oaspete. Același Hnerique ”încheie” prima repriză, în minutul 45, când a mai avut o tentativă de a marca, dar apărarea alcătuită de antrenorul timișorean al oltenilor, Alex Pelici, a reușit să păstreze scorul ”alb”.

La ieșirea de la cabine, oaspeții au făcut ce-au putut mai bine, ”betonând” defensiva, Poli încercând să spargă zidul acestora, dar totul a fost în zadar. Aproape de finalul partidei, Poli a fost pe punctul de a marca, de două ori chiar, dat Keita a trimis în brațele portarului în minutul 84, pentru ca în minutul 87, Popescu să expedieze mingea în plasa laterală, din zece metri.

Poli Timişoara: Smaranda, Belu, Scutaru (c), Cânu, Neagu, Popescu, Keita, Poparadu (min.46- Trandu), Boldea, Henrique (min.75- Rody), Bărbuţ (min.68- Popovici). Antrenor: Dan Alexa.

CSM Râmnicu Vâlcea: Fejer, Samson, Stoica (c), Cucui, Briceag, Stancu, Munteanu, Câju (min.88- Geantă), Onyeka (min.72- C. Neagu), Ionescu, Coman (min.71- Nkongue). Antrenor: Alex Pelici.

După rezultatele înregistrate astăzi în celelalte partide, Poli ocupă în continuare locul întâi în clasament, urmată de Metalul Reșița, la o lungime de 5 puncte.

Rezultatele complete ale etapei a XIV-a:
– Poli Timișoara – CSM Râmnicu Vâlcea 0-0;
– Metalul Reșița – CS Mioveni 1-1;
– Olimpia Satu Mare – Fortuna Poiana Câmpina 1-1;
– FC Bihor Oradea – Șoimii Pâncota 0-0;
– Unirea Tărlungeni – FC Caransebeș 2-1;
FC Olt a stat.

Foto:acspoli.ro

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.