Vocea Timișului va susține permanent adevărul!

Co-președintele PNL Timiș, Constnatin Ostaficiuc și-a dat DEMISIA! Ce spune ”omologul” său, Nicolae Robu

Publicat in

Vocea Timișului va susține permanent adevărul mai presus de putere, viitorul mai presus de trecut, cinstea mai presus de confortul financiar, știrea mai presus de editorial și capacitatea de decizie mai presus de diplomația compromisului.

Președintele PDL Timiș, devenit co-președinte PNL Timiș, prin ”alipirea” celor două entități politice, Constantin Ostaficiuc a luat o decizie înțeleaptă, îmi permit eu s-o cataloghez, anunțându-și demisia de la conducerea partidului, anunțând că va rămâne un simplu membru PNL. ”Cred că mi-am făcut datoria față de județ și față de partid. Am ajuns la concluzia că e momentul să mă retrag din funcţia de co-preşedinte al PNL şi preşedinte al PDL Timiş”, a spus Ostaficiuc.

După semnalul tras de noul președinte ales al României, Klaus Iohannis, prin care cerea imperativ ”purificarea” clasei politice de ”penali” și ”cercetați”. Ostaficiuc a anunțat cu această ocazie și cine va prelua ”frâiele” din mâinile sale. “Există o decizie semnată de domnul Blaga prin care atribuțiile vor fi preluate de Dan Popa, secretarul general al PDL” a spus democrat-liberalul, care susține că doar doi dintre colegii săi de partid au fost informați despre decizia sa, cei doi fiind chiar Dan Popa și Vasile Blaga. ”Pentru colegi a fost o surpriză. Până acum știau doar Dan Popa și Vasile Blaga, cu care am discutat la București, marți” a mai precizat Ostaficiuc, care susține că nu părăsește partidul deloc, rămânând în continuare membru.

Co-președintele PNL Timiș, Nicolae Robu, susține că respectă decizia luată de ”omologul” său de la conducerea noului Partid Național Liberal, dar preferă să nu o comenteze. ”Decizia d-lui Constantin Ostaficiuc de a demisiona din funcția de co-președinte PNL Timiș din partea fostului PDL reprezintă o opțiune personală, pe care o respect, fără a o comenta. Îi mulțumesc d-lui Ostaficiuc pentru colaborare și sunt convins că ne putem baza pe sprijinul său și în continuare. Am înțeles că Dan Popa va prelua atribuțiile de co-președinte PNL Timiș din partea fostului PDL, până la desemnarea unui interimar. Mă bucur, pentru că îl cunosc bine pe Dan Popa, este om serios și capabil și n-am nicio rezervă ca vom colabora foarte bine” a declarat Robu.

Primarul Timișoarei, care este vicepreședinte PNL în plan național, are și un îndem pentru colegii săi de partid. ”Îi îndemn pe toți colegii să nu mai vorbim de „noi și ei”, să nu mai gândim, măcar, în acești termeni. Suntem o echipă, și încă una redutabilă -am obținut duminică un scor de peste 70% în Timișoara și excelent și în județ pentru candidatul nostru, Klaus Iohannis, noul Președinte al României și suntem un singur partid -Partidul Național Liberal- și ce avem de făcut acum este să ne consolidăm ca atare, să îndepărtăm pas cu pas, cu înțelepciune, PSD-ul din pozițiile de putere cheie și să producem rezultate în interesul cetățenilor, în acord cu așteptările lor de la noi” a concluzionat Nicolae Robu.

Vă reamintim că Ostaficiuc, alături de alți doi membri marcanți ai PDL Timiș, Cornel Sămărtinean și Alin Popoviciu, sunt cercetați în Dosarul ”Aeroportul”, fiind acuzați de trafic de influență, conflict de interese sau abuz în serviciu.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Ultimele articole

Comentarii recente

Articole asemănătoare

Povești nemuritoare! Primarul Dominic Fritz se ia la trântă imaginară cu clanul Cârpaci, acum, după ce lupta s-a încheiat și e obligat să aplice...

Cu surle și trâmbițe, ieri, primarul Dominic Fritz a anunțat că municipalitatea a chemat...

Ruben Lațcău a semnat în numele lui Nicolae Robu un contract de dirigenție de șantier

Că useriștii au vise umede, ori de câte ori vine vorba despre Nicolae Robu,...