Nicolae Robu a dezvăluit unde va fi amplasat noul stadion al orașului. Vezi unde se mută viitoarea ”casă” a echipei Poli Timișoara

- Advertisement -

Aflată la un pas de promovare în prima ligă de fotbal a României, Poli Timișoara va avea un nou stadion. Așa cum a promis încă din campania electorală, Nicolae Robu, devenit între timp și primar al Timișoarei, a dezvăluit sâmbătă locația unde va fi amplasată cea mai modernă arenă sportivă din Vestul țării.

După Cluj, Ploiești sau București, Timișoara se pregătește de contrucția unui stadion de cinci stele. Noua ”casă” a echipei de fotbal Poli Timișoara nu va fi ridicată pe amplasamentul actual al stadionului Dan Păltinișanu.

Aflat în vizită de lucru la șantierul noii săli polivalente a Universității Politehnice, Robu a făcut unele declarații referitoare, inclusiv, la viitoarea Sală Polivalentă a muniicipalității, dar și detalii legate de amplasarea viitorului stadion.

Sala Polivalentă a Universității ar urma să aibă până în 2.500 de locuri și va costa 21 de milioane de lei. Aleșii locali au acordat zilele trecute peste 2,2 milioane de euro, pentru continuarea lucrărilor la sala polivalentă a UPT, care este amplasată în incinta Bazei Sportive 2 a Universității, între stadionul Dan Păltinișanu și clădirea Universității Ioan Slavici.

Odată cu ultima sa vizită întreprinsă la șantierul amintit, Robu a declarat: ”Sala Polivalentă a Timișoarei va avea 15.000 de locuri, urmând să fie construită chiar în spatele sălii Polivalente a UPT, între aceasta din urmă și bulevardul Iosif Bulbuca, fost Liviu Rebreanu. Este teren liber pentru așa ceva. În partea cealaltă, unde sunt terenurile de antrenament, până înspre actualu stadion, este loc liber pentru ceea ce vreau eu să fie noul stadion al orașului. V-am spus că, după părerea mea, nu ar fi potrivit să-l demolăm pe actualul stadion acum, va veni și vremea demolării lui, dar nu acum că măi poate fi util” a dezvăluit primarul Timișoarei, despre noua arenă bănățeană, stadion ce va avea, după spusele sale circa 40.000 de locuri, și se va încadra în topul arenelor din Europa.

sursa video: Televiziunea Cetateanului

Cele mai citite articole în ultimele 48 de ore

Articole asemănătoare

Din aceeași categorie

Categorii Populare