Vocea Timișului va susține permanent adevărul!
AcasăȘtiriEvenimentCei mai frumoşi şi antrenaţi patrupezi la prima expoziţie canină din 2014

Cei mai frumoşi şi antrenaţi patrupezi la prima expoziţie canină din 2014

Publicat in

VOCEA TIMISULUI va susține permanent adevărul mai presus de putere, viitorul mai presus de trecut, cinstea mai presus de confortul financiar, știrea mai presus de editorial și capacitatea de decizie mai presus de diplomația compromisului.

Prima asociaţie chinologică din ţara noastră a fost ”Asociaţia Câinilor de Poliţie pentru România” fondată la Timişoara în anul 1922. Un an mai târziu, tot în oraşul de pe Bega, a avut loc prima expoziţie canină, care s-a bucurat de succes atât din partea participanţilor, cât şi a publicului. În anul 1931, numele societăţii a fost schimbat în “Societatea Proprietarilor de câini de rasă din România”.

Din felurimea raselor câine, de la cei mai mici la cei mai impunători patrupezi, toţi stăpânii sunt aşteptaţi şi în acest an să participe pe data de 25 şi, respectiv 26 ianuarie la C.A.C. Derby & Turneul Campionilor, precum şi la Ceremonia Top Dog of the Year 2013. Câinii vor concura pentru obţinerea titlurilor de campion de club (CACIB), cel mai bun exemplar al rasei, respectiv campion al României.Din program nu vor lipsi demonstraţiile de dresură canină.Cei interesaţi se pot înscrie online, AICI , completând un formular.Termenul limită al înscrierilor este 16 ianuarie.Evenimentul se va derula în cadrul Hotelului Senator

 

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Ultimele articole

Comentarii recente

Articole asemănătoare