Vocea Timișului va susține permanent adevărul!

Vasile Stoica, eroul în fotoliu rulant, pleacă din nou la drum

Publicat in

Vocea Timișului va susține permanent adevărul mai presus de putere, viitorul mai presus de trecut, cinstea mai presus de confortul financiar, știrea mai presus de editorial și capacitatea de decizie mai presus de diplomația compromisului.

La doar 3 luni după ce a revenit pe meleaguri bănăţene, Vasile Stoica este pregătit să pornească într-o nouă călătorie în scaunul său rulant manual, acţionat doar prin forţa braţelor.Lugojeanul a pornit pe data de 28 iulie spre cel mai nordic punct al Europei continentale, reuşind să parcurgă 8.300 de km.

După împlinirea a 20 de ani de călătorie pe şosele, în scaun cu rotile, 12 ţări şi aproximativ 12.000 de km străbătuţi, bănăţeanul şi-a stabilit următorul obiectiv, de această dată spre America Centrală şi de Sud.

În ciuda faptului că ultima sa expediţie a fost scurtată involuntar, din pricina fondurilor băneşti şi a unor întâmplări nefericite, de această dată Vasile Stoica se bazează pe donaţiile promise de o bancă.

„Am promisiuni de la o bancă centrală că fiecare din cei 7.000 de angajaţi din ţară vor dona câte un euro, astfel încât să acopăr 7.000 de km din turneu. În următoarele două săptămâni voi fi mai mult la Bucureşti, pentru a promova acţiunea şi a ajuta la strângerea de fonduri.Am speranţe mari pentru această expediţie, mai ales că am parte şi de ajutor. Pentru călătoria precedentă m-am ocupat singur de strângerea de fonduri, şi n-a fost uşor”,  a declarat acesta, conform surselor.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Ultimele articole

Spălatul pe mâini! Primăria Giroc își recuperează prejudiciul de 350.000 euro, rezultat din contractele ilegale de asistență juridică, nu de la artizanii care i...

Trei contracte, mari și late, având ca obiect servicii juridice de asistență și reprezentare,...

Liberul arbitru! Primăria Timișoara a refuzat să facă plângere penală împotriva antreprenorului general de la Pasajul Solventul, deși constructorul a pus în circulație un...

Când vine vorba despre respectarea legii, în ceea ce privește omisiunea sesizării, dispozițiile articolului...

Comentarii recente

Articole asemănătoare

Doi scandalagii din Lugoj, cunoscuți de Poliție, recidivează! I-au furat banii și i-au spart telefonul unui bărbat

La nici o lună după ce au provocat un scandal la un botez din...

Ajungem MARI Timis caută voluntari pentru copiii din Lugoj. Dai o mana de ajutor?

Programul educațional ”Ajungem MARI” Timiș caută cel puțin 30 de voluntari care să le...

Pe modelul Timisoara, Lugojul va primi noua autobuze electrice de la MDRAP

Nouă autobuze electrice, 3 stații de încărcare şi 9 stații de încărcare lentă vor...