Vocea Timișului va susține permanent adevărul!

7.000 de pachete cu țigări de contrabandă descoperite de polițiști, acasă la doi bărbați din Lugoj FOTO

Publicat in

Vocea Timișului va susține permanent adevărul mai presus de putere, viitorul mai presus de trecut, cinstea mai presus de confortul financiar, știrea mai presus de editorial și capacitatea de decizie mai presus de diplomația compromisului.
FLIGHT FESTIVAL 2023

Poliţiştii Biroului de Investigarea Fraudelor Lugoj efectuează cercetări faţă de doi bărbaţi, în vârstă de 39 şi 27 de ani, ambii din comuna Coşteiu, bănuiţi de contrabandă cu ţigarete. În cursul zilei de sâmbătă, 25 octombrie 2014, poliţiştii Biroului Rutier Lugoj au depistat, pe strada Coriolan Brediceanu, din orașul de pe Timiș, un bărbat de 39 de ani, din comuna Coşteiu, în timp ce transporta cu un autoturism 30.000 de ţigarete de contrabandă.

Cercetările au fost preluate de poliţiştii Biroului de Investigarea Fraudelor Lugoj şi în urma investigaţiilor efectuate s-a constatat că cel în cauză era ajutat de un tânăr de 27 de ani, din aceeaşi localitate. Azi, 26 octombrie, în baza autorizaţiilor de percheziţie emise de Judecătoria Lugoj, poliţiştii au efectuat percheziţii la domiciliile celor doi bărbaţi, iar în urma percheziţiilor, poliţiştii au găsit la domiciliul tânărului de 27 de ani 112.600 de ţigarete de contrabandă.

Pe numele celor doi a fost întocmit dosar penal sub aspectul săvârşirii infracţiunii de contrabandă, întreaga cantitate de ţigarete fiind ridicată de poliţişti în vederea continuării cercetărilor.

Bărbatul de 39 de ani a fost reţinut pentru 24 de ore şi introdus în Arestul I.P.J. Timiş, urmând ca în cursul zilei de astăzi să fie prezentat Parchetului de pe lângă Judecătoria Lugoj cu propunere de arestare preventivă. Tânărul de 27 de ani este cercetat în stare de libertate. Poliţiştii continuă cercetările în vederea documentării întregii activităţi infracţionale a celor în cauză.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Ultimele articole

Comentarii recente

Articole asemănătoare