AcasăStiriSocialJandarmii Grupării Mobile din Timișoara, CAPTURĂ de zeci de kilograme de cafea...

Jandarmii Grupării Mobile din Timișoara, CAPTURĂ de zeci de kilograme de cafea și parfumuri contrafăcute

Duminică, 24 mai 2015, jandarmii din cadrul Grupării Mobile Timişoara, împreună cu lucrători ai A.N.A.F. – Direcţia Regională Vamală Timişoara s-au deplasat în judeţul Hunedoara, la piaţa din localitatea Bălata-Şoimuş, unde au depistat mai multe persoane care ofereau spre vânzare, cafea nesupusă accizării, de provenienţă Germania.

În urma legitimării şi a controlului bagajelor, jandarmii au constatat că P.S. în vârstă de 40 de ani, I.C. în vârstă de 36 de ani şi G.N.A. în vârstă de 39 de ani aveau asupra lor cantitatea de 135 de pachete de cafea de 500 grame şi un kilogram, de diferite mărci.

Întreaga cantitate de cafea a fost ridicată în vederea confiscării de către jandarmi, ulterior fiind predată lucrătorilor D.R.V. Timişoara care au întocmit sancţiuni contravenţionale cuprinse între 1000 şi 1500 de lei, pentru cele trei persoane.

În cadrul aceleiași acţiuni, jandarmii timișoreni, au mai depistat un bărbat şi o femeie în vârstă de 43, respectiv 41 de ani, care ofereau spre vânzare o cantitate impresionantă de parfumuri contrafăcute, din portbagajul autoturismelor cu care veniseră la piaţă.

Ambii au recunoscut că avea cunoștință despre faptul că parfumurile pe care le ofereau spre vânzare erau contrafăcute, iar cele 71 de parfumuri de damă şi bărbăteşti au fost ridicate în vederea confiscării. Pe numele celor doi, jandarmii au întocmit actele de sesizare pentru săvârşirea infracţiunii de punere în circulaţie de mărfuri contrafăcute.

VOCEA TIMISULUI va susține permanent adevărul mai presus de putere, viitorul mai presus de trecut, cinstea mai presus de confortul financiar, știrea mai presus de editorial și capacitatea de decizie mai presus de diplomația compromisului. Vă invităm să ne sprijiniţi prin donaţii!

Articole asemănătoare

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

- Advertisment -

Urmăriți-ne

15,745FaniÎmi place
539CititoriConectați-vă
163CititoriConectați-vă
1,670CititoriConectați-vă
187CititoriConectați-vă
48,400AbonațiAbonați-vă

Articole recente

Comentarii recente