Vocea Timișului va susține permanent adevărul!

SĂRBĂTOARE pe ”Dan Păltinișanu”! Biletele pentru Poli – CS Mioveni, ultimul joc ”acasă” din B2, de mâine

Publicat in

Vocea Timișului va susține permanent adevărul mai presus de putere, viitorul mai presus de trecut, cinstea mai presus de confortul financiar, știrea mai presus de editorial și capacitatea de decizie mai presus de diplomația compromisului.
Timișoara
câțiva nori
-2.3 ° C
-0.9 °
-2.8 °
89 %
3.1kmh
12 %
joi
8 °
vin
18 °
sâm
16 °
Dum
6 °
lun
-0 °

Miercuri, 27 mai 2015, cu începere de la ora 18:00, Poli Timișoara va evolua pentru ultima dată în actualul sezon în fața propriilor suporteri, motiv pentru care conducerea clubului demarează procesul de vânzare a tichetelor de acces la partida cu CS Mioveni.

Chiar dacă este vorba despre un derby, meciul aducând față ân față ocupantele locurilor 1 și 2 din seria a II-a a ligii secunde, partida de miercuri nu mai are o semnificație deosebită pentru elevii lui Dan Alexa, timișorenii fiind deja promovați matematic în Liga I. Cu toate acestea reprezentanții clubului încă alb-negru își doresc o prezență cât mai mare în tribunele Marelui Oval Bănățean pentru a sărbători împreună promovarea în elita fotbalului românesc. ”Echipa noastră este promovată din punct de vedere matematic, de aceea poliștii vă așteaptă la stadion pentru a sărbători împreună revenirea în Liga I!”, anunță site-ul oficial al team-ului bănățean.

Tichetele vor fi puse în vânzare de marți dimineață, la prețurile binecunoscute în acest sezon: 5 lei la tribuna a II-a, 7 lei la tribuna I, 10 lei la tribuna 0. La peluze, accesul este gratuit, acolo având permis accesul liber și copiii cu vârsta sub 14 ani.

Urmărește-ne pe Google News

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.
Captcha verification failed!
Scorul utilizatorului captcha a eșuat. va rog sa ne contactati!

Susțne-ne activitatea! Vocea Timișului va susține permanent adevărul mai presus de putere, viitorul mai presus de trecut, cinstea mai presus de confortul financiar, știrea mai presus de editorial și capacitatea de decizie mai presus de diplomația compromisului.

Ultimele articole

Comentarii recente

Articole asemănătoare