Vocea Timișului va susține permanent adevărul!
AcasăȘtiriSocialRiscul ”meseriei”! Ce nu face o femeie de 56 de ani pentru...

Riscul ”meseriei”! Ce nu face o femeie de 56 de ani pentru o sticlă de… VODCĂ Polar de juma’ de litru?

Publicat in

VOCEA TIMISULUI va susține permanent adevărul mai presus de putere, viitorul mai presus de trecut, cinstea mai presus de confortul financiar, știrea mai presus de editorial și capacitatea de decizie mai presus de diplomația compromisului.

Oamenii legii au descoperit un caz deloc ”comun”, marți, 9 septembrie 2014, în jurul orei 19:30, o patrulă de ordine publică, formată dintr-un jandarm al grupării mobile din Timişoara şi un poliţist, fiind în patrulare în Calea Şagului, a fost dirijată să se deplaseze la magazinul Unicarm, unde s-a reclamat un furt.

La fața locului, oamenii legii au rămas mască: o persoană de sex feminin a sustras o sticlă de vodcă Polar din incinta magazinului. Femeia în cauză, T. M., în vârstă de 56 de ani, a cumpărat câteva produse, dar s-a gândit că ar bea puţin alcool. A plătit cele câteva produse, insă sticla de vodcă de 500 ml, a ascuns-o sub fustă crezând că va scăpa fără să o plătească. După ce a trecut de casele de marcat, a avut surpriza să fie reţinută de către agenţii de pază care au urmărit-o cu ajutorul camerelor de supraveghere şi care au descoperit asupra ei, sticla de vodcă sustrasă.

Femeii i-au fost întocmite actele de constatare a infracţiunii de furt, faptă prevăzută şi sancţionată de art.228 din Codul Penal. Prețul de raft al unei astfel de sticle este între 15 și 20 de lei.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Ultimele articole

Comentarii recente

Articole asemănătoare