ANUNȚURI

Societățile comerciale : AVCOZ EDIL S.R.L. , VCN DEVELOPMENT VEST SRL , SPAB CONSTRUCT VEST S.R.L. ,  SPO DEVELOPMENT BUILD INVEST S.R.L. , BAV DEVELOPMENT BUILD S.R.L. , anunță publicul interesat că au obținut autorizațiile de construire cu nr. 168 , respectiv cu nr. 169 din data de 13.03.2024 , emise de Primărie Timișoara, jud. Timiș , privind obiectivul începerii lucrărilor de construcții pentru proiectele ELIZA 2 și ELIZA 3 , imobile de locuințe colective , în regim  P+2E+ER , în Timișoara , pe strada Grigore Alexandrescu , jud Timiș .

Cele mai citite articole în ultima săptămână

Din aceeași categorie

Riscul ”meseriei”! Ce nu face o femeie de 56 de ani pentru o sticlă de… VODCĂ Polar de juma’ de litru?

Vocea Timișului va susține permanent adevărul!

Oamenii legii au descoperit un caz deloc ”comun”, marți, 9 septembrie 2014, în jurul orei 19:30, o patrulă de ordine publică, formată dintr-un jandarm al grupării mobile din Timişoara şi un poliţist, fiind în patrulare în Calea Şagului, a fost dirijată să se deplaseze la magazinul Unicarm, unde s-a reclamat un furt.

La fața locului, oamenii legii au rămas mască: o persoană de sex feminin a sustras o sticlă de vodcă Polar din incinta magazinului. Femeia în cauză, T. M., în vârstă de 56 de ani, a cumpărat câteva produse, dar s-a gândit că ar bea puţin alcool. A plătit cele câteva produse, insă sticla de vodcă de 500 ml, a ascuns-o sub fustă crezând că va scăpa fără să o plătească. După ce a trecut de casele de marcat, a avut surpriza să fie reţinută de către agenţii de pază care au urmărit-o cu ajutorul camerelor de supraveghere şi care au descoperit asupra ei, sticla de vodcă sustrasă.

Femeii i-au fost întocmite actele de constatare a infracţiunii de furt, faptă prevăzută şi sancţionată de art.228 din Codul Penal. Prețul de raft al unei astfel de sticle este între 15 și 20 de lei.

- Advertisement -
Tiberiu Kiss-Radu Constantin
Tiberiu Kiss-Radu Constantin
Întreaga responsabilitate a comentariilor lăsate de dumneavoastră vă aparține! Click aici-citeste condiţiile de utilizare ale site-ului www.voceatimisului.ro

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Cele mai citite articole în ultimele 48 de ore