Vocea Timișului va susține permanent adevărul!

Timișorean, aproape să-i scoată ochii soției cu CUȚITUL din bucătărie. Jandarmii au intervenit la timp

Publicat in

Vocea Timișului va susține permanent adevărul mai presus de putere, viitorul mai presus de trecut, cinstea mai presus de confortul financiar, știrea mai presus de editorial și capacitatea de decizie mai presus de diplomația compromisului.

Joi, 21 mai 2015, în jurul orelor 19:00, un echipajul din cadrul Inspectoratului de Jandarmi Judeţean Timiş aflat în serviciu, a fost solicitat să intervină pentru aplanarea unui conflict conjugal, incident care era în plină desfășurare pe strada Iuliu Grozescu, din Timişoara.

Ajunși la fața locului, jandarmii au constat că într-o familie, din cauza unor discuţii aprinse pe baza neajunsurilor de zi cu zi, lucrurile au degenerat fiind la limită să se transforme într-o tragedie. Mai exact, oamenii legii l-au identificat pe numitul G.R. în vârstă de 43 de ani, care a declarat că în urma unor discuţii aprinse cu soţia a lovit-o în repetate rânduri şi chiar a i-a făcut o tăietură deasupra ochiului cu un cuţit din bucătărie.

Întrucât fapta constituie infracţiune potrivit legii, jandarmii au întocmit pe numele agresorului, acte de constatare sub aspectul săvârşirii infracţiunii de violenţă în familie şi ameninţare.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Ultimele articole

Comentarii recente

Articole asemănătoare

Doi scandalagii din Lugoj, cunoscuți de Poliție, recidivează! I-au furat banii și i-au spart telefonul unui bărbat

La nici o lună după ce au provocat un scandal la un botez din...

Un spaniol si-a pierdut portofelul in centrul Timisoarei. A ajuns la Consulatul Onorific!

Un cetățean spaniol și-a pierdut portofelul în zona centrală a Timișoarei, acolo unde a...