Comisiile de Muncă din PNL Timiş şi Arad se implică în politicile sociale naţionale

- Advertisement -

Lucrările Comisiei au fost deschide de către copreşedintele PNL Timişoara, viceprimarul Dan Diaconu. ”Temele discutate astăzi sunt extrem de importante și spun asta nu doar din perspectiva de membru PNL, ci mai mult din perspectiva unui om din administrație, om care se lovește de multe din problemele pe care le tratați aici, mai ales din zona de asistență socială, aceasta fiind una dintre preocupările pe care administrația locală le are. Am aflat și despre preocupările de propuneri legislative pe care le aveți în vedere, mi se pare o idee extraordinară, există mare nevoie de modificări la Legea Asistenței Sociale”, a precizat Diaconu.

Deputatul Claudia Boghicevici a prezentat etapele succesului obţinut de către PNL în privinţa amendamentului pentru dublarea alocaţiei pentru copii. „Mă bucur că PNL a reușit să treacă un amendament care vizează 3,5 milioane de copii. A fost o mobilizare de excepție la vot. Adoptarea amendamentului PNL de dublare a alocației pentru copii este o probă de normalitate, dar și un semnal puternic privind deruta din actuala majoritate parlamentară din jurul PSD”, a declarat Boghicevici.

„Acțiunea de astăzi se înscrie în seria de ședințe lunare organizate de Comisia de Muncă, Familie şi Protecţie Socială a PNL Timiş. Temele discuţiiilor – Legea Meşteşugurilor, Legea Asistenţei Sociale şi plasamentul familial – au fost stabilite la şedinţa de luna trecută de la PNL Arad. Aportul specialiştilor din Comisiile de Muncă ale celor două judeţe se va concretiza în propuneri fezabile cu aplicabilitate directă în societate”, a declarat Mariana Nagy, preşedintele Comisiei de Muncă din PNL Timiş.

Toate cele trei tematici vor fi analizate în perioada următoare de către specialişti ai PNL, iar pentru şedinţa care va avea loc peste circa o lună, în alt judeţ din vestul ţării, se vor face propuneri pentru îmbunătăţirea proiectelor legislative discutate.

Cele mai citite articole în ultimele 48 de ore

Articole asemănătoare

spot_imgspot_img

Din aceeași categorie

Categorii Populare

spot_imgspot_img