AcasăStiriPoliticaSă ne-amintim! Crin Antonescu: Timișorenii să se prezinte la vot. Dacă va...

Să ne-amintim! Crin Antonescu: Timișorenii să se prezinte la vot. Dacă va putea să fure, PSD va fura VIDEO

Crin Antonescu a fost în luna mai a acestui an la Timișoara, pentru a îndemna timișorenii să iasă la vot. Pe lângă acest îndemn, fostul președinte PNL a atras atenția asupra posibilelor fraude pe care PSD le încearcă, la fiecare tur de scrutin, indiferent despre ce tip de alegeri este vorba: europarlamentare, prezidențiale, sau parlamentare.

Într-una dintre intervențiile sale, Antonescu face ”atmosferă” pe tema ”iubirii” dintre actualul premier și postul tv deținut de Dan Voiculescu, actualmente încarcerat, dar și a ”sentimentelor” dintre Ponta și postul tv deținut de pesedistul Ghiță, România Tv. ”După ce domnul prim-ministru în fiecare seară salvează câte o bătrânică de la înec, tămăduiește oameni betegi, face numai fapte bune pe Antena 3 și pe RTV, asta trebuie să ne pună în gardă că dacă vor putea să fure vor fura”.

Antonescu continuă să încerce să deschidă ochii celor care susțin PSD, la nivel național. ”Aș putea să spun că, la 24 de ani de la primele alegeri de după perioada comunistă, nu am văzut așa ceva. (…) Domnul Ponta nu mai are vreo jenă, dar asta nu înseamnă că nu trebuie să protestăm măcar, să spunem că așa ceva este inacceptabil într-o țară europeană, într-o țară cu reguli, într-o țară democrată. (…) Nu mă miră faptul că Partidul Social Democrat nu respectă legile” spunea în luna mai fostul președinte PNL.

Penelistul explică și cum face România pasul înapoi, comparându-l pe Ponta cu însuși dictatorul și tiranul Nicolae Ceaușescu. Ceea ce-au făcut aseară domnii Gâdea, Ponta și ceilalți candidați ai PSD, nu am mai văzut de pe vremea lui Ceaușescu. Nu de pe vremea lui Năstase, nu de pe vremea lui Traian Băsescu Atotputernic, ci de pe vremea lui Nicolae Ceaușescu. Numai atunci succesele marilor sportivi ai României erau dedicate partidului, tovarășului, tovarășei, fără ca Nicolae Ceaușescu să facă emisiuni cu Mihai Gâdea și cu marii performeri sportivi ai României. Așa ceva este o rușine” a mai spus Antonescu, care și-a continuat explicația: ”O poziție publică să luăm cât mai mulți, nu doar dintre competitorii electorali, dar și reprezentanții opiniei publice. Mergem cu viteză foarte mare către lucruri de care ne-am despărțit acum 24 de ani și către lucruri pe care noi, liberalii, nu acceptăm să le vedem în țara în care trăim”.

Apelul lansat de Crin Antonescu este de actualitate, chiar dacă pe plan local, PSD este foarte departe de o izbândă așa cum o poate obține în alte județe din țară, acolo unde românii sunt dependenți de ajutoarele sociale și nu numai. ”Fac un apel la toți timișorenii să se prezinte la vot. Nu sancționează pe nimeni stând acasă, din contră, favorizează, partidele, politicenii, grupările politice actuale. Singura șansă de schimbare este prezența la vot și este diferența dintre candidații care se înfățișează” a adăugat, în luna mai, Antonescu.

Vezi mai multe despre declarațiile făcute de Crin Antonescu, în luna mai, la Timișoara, în colajul video de mai jos, acolo unde poți afla și de ce a spus Antonescu că ”DNA nu trebuie să ia pauză niciodată”!

Timișorenii sunt așteptați în această seară, între orele 18:00 – 21:00 la un nou protest anti-clasa politică din România, dar și anti-Guvern și anti-Ponta, pentru modul dezastruos în care a organizat primul tur al alegerilor prezidențiale, fapt care s-ar putea repeta și duminică, atunci când se va stabili cine va fi succesorul lui Traian Băsescu.

[responsive_youtube

Vocea Timișului va susține permanent adevărul mai presus de putere, viitorul mai presus de trecut, cinstea mai presus de confortul financiar, știrea mai presus de editorial și capacitatea de decizie mai presus de diplomația compromisului. Vă invităm să ne sprijiniți prin donații folosind PayPal.
Other Amount:
Introdu adresa de e-mail:

Articole asemănătoare

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

- Advertisment -

Articole recente

Comentarii recente