”Mândru că sunt TIMIȘOREAN”! A găsit cheile de la o mașină pe jos și le-a ”ascuns”! Ce bilețel i-a lăsat proprietarului

- Advertisement -

”Bunătate. Respect. Integritate. Omenie. Sunt cuvinte pe care, cu mândrie pot să le folosesc descriind oamenii din ‎Timișoara”‬. Povestea de mai jos a fost trimisa printr-un mesaj de Marius Miron, unul din oamenii care citesc zilnic notificările paginii de Facebook Orașul Timișoara.

„Redăm mai jos povestea săptămânii, nu înainte de a spune sus și tare cât sunt de MÂNDRU CĂ SUNT TIMIȘOREAN!” scrie pagina amintită.

„Duminică am fost la Festivalul Vinului, în Parcul Rozelor cu familia. Am mâncat, ne-am plimbat, ca tot omul. Dupa aproximativ o oră am constatat că îmi lipsesc cheile de la mașină. Disperat am început să caut pe lângă tarabe, printre picioarele trecătorilor, în speranța că poate pe acolo le-am pierdut și, poate, o să le găsesc. După o jumătate de oră de căutare, fără niciun rezultat, am plecat spre mașină în ideea că, poate, le găsec pe drum. Oricum mă gândeam că cine le-a găsit s-a dus la mașina și… . Când am ajuns lângă mașina am observat că mașina era deschisă. Cu emoții am deschis ușor portiera să mă uit dacă îmi lipsește ceva. Nu lipsea nimic, dar am găsit în suportul de pahare un bilețel. Mulțumesc celui care a găsit cheile și mă întreb de ce nu a lăsat un număr de telefon, pentru a-i mulțumi personal și pentru a-i spune că sunt mândru că stau în Timișoara – orașul unde mai găsești oameni cu bun simț” a scris Marius Miron, cel care și-a pierdut cheile la Festivalul Vinului.

”Dacă citești aceste rânduri, necunoscut binefăcător, să știi că ai rezervat un mulțumesc din partea lui Marius Miron și din partea întregului oraș Timișoara. Mulțumesc!” adaugă administratorul paginii de Facebook, Orașul Timișoara.

Iată încă o dovadă că Timișoara trăiește, în cel mai normal mod cu putință. Acesta este adevăratul spirit al Timișoarei!

Cele mai citite articole în ultimele 48 de ore

Articole asemănătoare

Din aceeași categorie

Categorii Populare