Vocea Timișului va susține permanent adevărul!
AcasăȘtiri”Mândru că sunt TIMIȘOREAN”! A găsit cheile de la o mașină pe...

”Mândru că sunt TIMIȘOREAN”! A găsit cheile de la o mașină pe jos și le-a ”ascuns”! Ce bilețel i-a lăsat proprietarului

Publicat in

VOCEA TIMISULUI va susține permanent adevărul mai presus de putere, viitorul mai presus de trecut, cinstea mai presus de confortul financiar, știrea mai presus de editorial și capacitatea de decizie mai presus de diplomația compromisului.

”Bunătate. Respect. Integritate. Omenie. Sunt cuvinte pe care, cu mândrie pot să le folosesc descriind oamenii din ‎Timișoara”‬. Povestea de mai jos a fost trimisa printr-un mesaj de Marius Miron, unul din oamenii care citesc zilnic notificările paginii de Facebook Orașul Timișoara.

„Redăm mai jos povestea săptămânii, nu înainte de a spune sus și tare cât sunt de MÂNDRU CĂ SUNT TIMIȘOREAN!” scrie pagina amintită.

„Duminică am fost la Festivalul Vinului, în Parcul Rozelor cu familia. Am mâncat, ne-am plimbat, ca tot omul. Dupa aproximativ o oră am constatat că îmi lipsesc cheile de la mașină. Disperat am început să caut pe lângă tarabe, printre picioarele trecătorilor, în speranța că poate pe acolo le-am pierdut și, poate, o să le găsesc. După o jumătate de oră de căutare, fără niciun rezultat, am plecat spre mașină în ideea că, poate, le găsec pe drum. Oricum mă gândeam că cine le-a găsit s-a dus la mașina și… . Când am ajuns lângă mașina am observat că mașina era deschisă. Cu emoții am deschis ușor portiera să mă uit dacă îmi lipsește ceva. Nu lipsea nimic, dar am găsit în suportul de pahare un bilețel. Mulțumesc celui care a găsit cheile și mă întreb de ce nu a lăsat un număr de telefon, pentru a-i mulțumi personal și pentru a-i spune că sunt mândru că stau în Timișoara – orașul unde mai găsești oameni cu bun simț” a scris Marius Miron, cel care și-a pierdut cheile la Festivalul Vinului.

”Dacă citești aceste rânduri, necunoscut binefăcător, să știi că ai rezervat un mulțumesc din partea lui Marius Miron și din partea întregului oraș Timișoara. Mulțumesc!” adaugă administratorul paginii de Facebook, Orașul Timișoara.

Iată încă o dovadă că Timișoara trăiește, în cel mai normal mod cu putință. Acesta este adevăratul spirit al Timișoarei!

Întreaga responsabilitate a comentariilor lăsate de dumneavoastră vă aparține!

2 COMENTARII

  1. Ma intreb cand o sa terminati cu mandria de oras, tara, minoritate si draci. Esti om! Si eu am gasit cheile unui Ford Focus nou in portiera masinii cand ma duceam la liceu la 7 dimineata si le-am luat, am lasat un numar de telefon si gata. WOW! C e era sa fac? sa fug cu masina? Bai oameni buni! Asta ar fi facut doar hotii de masini! Sunteti imbecili. Ma impresiona cat de cat daca gasea 70000 de euro intr-o punga si i-ar fi returnat integral. Hai sa va zic eu ceva…timisorean, sibian sau bucurestean..a.vem un pret. La bani pe jos nu poti demonstra ca sunt ai tai sau ca x i-a luat…au fost gasiti. Masina are acte!
    Apropo sunt bucurestean! Si nu am furat niciodata nimic. Bani gasiti? Sa fie atenti ca si eu sunt atent! Mi s-a furat telefonul al munca si la o saptamana vad in acelasi loc unde mi-a fost furat telefonul un iPhone 3GS, pe vremea aia un iPhone 6 din zilele noastre, si l-am returnat! Mandru ca sunt bucurestean? ABSURD! Sunt om cu educatie! Voi astia din Ardeal sunteti frustrati rau…nu are nimeni nimic cu voi…voi aveti impresia ca avem ceva cu voi…nua re nimic cu voi…maturizati-va dracului…

  2. Da, foarte frumos să fii timișorean, am luat 400 lei amenda pt că am parcat pe un loc interzis 10 minute deoarece îmi născuse soția și am urcat la fratele meu în apartament să-mi iau bagajele să-mi duc noul membru al familiei acasă la Reșița, da a-ți ghicit nu sunt din Timișoara și deși mai erau parcate cel puțin cinci mașini în zona respectiva eu fusesem singurul amendat, recunosc am greșit dar ceilalți oare nu meritau aceiași amenda, nu va răspund eu pt că ei aveau nr de tm eu eram singurul cu nr de CV ca sa nu mai spun că lucrez pe o mașină cu nr de tm când circul cu acea nimeni nu are nimic cu mine dacă vin în weekend cu mașina personala cu nr de cs brusc nu mai știu să conduc sunt cs (cap sec). Mulțumim Timișoara suntem mândri că suntem bănățeni!!!

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Ultimele articole

Comentarii recente

Articole asemănătoare