Vocea Timișului va susține permanent adevărul!

10 utilaje de deszăpezire au intervenit, în cursul nopţii trecute, pe străzile din Timişoara pentru prevenirea formării poleiului!

Publicat in

Vocea Timișului va susține permanent adevărul mai presus de putere, viitorul mai presus de trecut, cinstea mai presus de confortul financiar, știrea mai presus de editorial și capacitatea de decizie mai presus de diplomația compromisului.
Utilajele de deszăpezire au ieşit pe străzile din Timişoara şi noaptea trecută, având în vedere condițiile meteo, cu temperaturi scăzute și precipitații.

Firma care se ocupă de deszăpezire a intervenit cu 10 utilaje, pentru prevenirea formării poleiului pe căile de acces, de intrare și ieșire, poduri, pasaje și străzi principale. Au fost folosite 224 tone de material antiderapant pe o suprafață de 2.243.676 mp din municipiul Timișoara. La ora aceasta se circulă în condiții de siguranță.

Primăria Timişoara reaminteşte cetățenilor, instituţiilor publice, firmelor, persoanelor juridice şi asociaţiilor de proprietari că au obligația de a îndepărta zăpada şi gheața de pe trotuarele din faţa imobilelor şi a clădirilor în care locuiesc sau îşi desfăşoară activitatea, imediat după ninsoare. Aceștia au obligația și de a curăţa rigolele din faţa caselor sau magazinelor și de a îndepărta zăpada și gheața(țurțurii) de pe acoperişurile imobilelor, de pe burlane sau de atenţionare a pietonilor asupra pericolului iminent, prin marcarea corespunzătoare a perimetrului expus. Neîndeplinirea acestor obligații se sancționează contravențional.

Pentru a sesiza orice probleme legate de serviciile de deszăpezire de pe teritoriul orașului, cetățenii au la dispoziție următoarele numere de telefon: 0737.770.527, 0356/401051, 0356/401052, 0356/918 – dispecerate SC Brantner Servicii Ecologice SRL, disponibile non-stop.

De asemenea, acestea se pot anunța prin Biroul Salubrizare din cadrul primăriei, sunând la numărul de telefon 0256/408335 sau direct pe site-ul municipalității www.primariatm.ro, la secțiunea Sesizări/Străzi și trotuare.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Ultimele articole

Comentarii recente

Articole asemănătoare

Consiliul Județean vrea centură feroviară pentru Timișoara! A lansat licitația pentru studiul de fezabilitate

Timișoara ar putea avea centură feroviară, care să scoată traficul de marfă din centrul...