Calea Martirilor

Una dintre cele mai circulate străzi din Timișoara va intra în lucrări de reabilitare, a căror termen de executare vor fi de nu mai puțin de doi ani. După terminarea reparațiilor, printre alte îmbunătățiri pe care le va avea, Calea Martirilor va fi lărgită la patru benzi de circulație.

Calea Martirilor, tronsonul care este cuprins între intersecția cu strada Mareșal C-tin Prezan și limita administrativă a Timișoarei, propus pentru amenajare, se află în zona de sud, având o lungime de aproximativ 1260 de metri. După terminarea lucrărilor, pe lângă cele 4 benzi, vor fi amenajate trotuare pe ambele părți ale străzii, dar și piste pentru biciclete.

Se va amenaja intersecția dintre Calea Martirilor și strada Mureș, dar și cea dintre Calea Martirilor și strada Gavril Musicescu. Contractul de execuție al lucrării a fost încheiat cu asocierea dintre SC Supeconstruct SRL și SC Electroechipament Industrial SRL, la o valoare de aproape 8 milioane de lei.

Durata de execuție a lucrărilor este de doi ani.

Informaţiile publicate de VOCEA TIMISULUI pot fi preluate doar în limita a 500 de caractere şi cu citarea în lead a sursei cu link activ. Orice abatere de la această regulă constituie o încălcare a Legii 8/1996 privind dreptul de autor.