Sorin-Grindeanu

Ministrul Comunicațiilor este de părere că urbea se află mult în spatele altor orașe și că, cu excepția concediilor și a paragheliilor țigănești, despre capitala Banatului nu se mai discută nimic la nivel serios.

O chestiune serioasă pe care o văd neglijată în ultima perioadă, trecută în plan secundar, e cea legată de Timișoara – Capitală Culturală Europeană. În afară de o deplasare la Bruxelles, eu cred că pierdem competiția cu alte orașe care în acest moment, cel puțin ca și percepție, ca și acțiuni, se mișcă mult mai bine ca Timișoara. Este un subiect destul de serios pentru timișoreni. Dincolo de mandatul unui primar vor mai veni încă doi până în 2021. Trebuie să depunem un efort comun. Cu tot respectul, mi se pare lăsat deoparte acest obiectiv”, a precizat Sorin Grindeanu.

„Aș face un apel către Primăria Timișoara. Aș vrea să prezint tuturor în perioada apropiată un plan clar de măsuri astfel încât să putem fi eligibili pentru acest proiect. Trebuie măcar să ne batem, să știm că am făcut tot ce a depins de noi. Trebuie să facem lucruri serioase”, a mai adăugat președintele PSD Timiș, Grindeanu.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here