Vocea Timișului va susține permanent adevărul!
AcasăȘtiriPoliticăSorin Grindeanu, îngrijorat de starea Timișoarei în lupta pentru Capitala Culturală Europeană

Sorin Grindeanu, îngrijorat de starea Timișoarei în lupta pentru Capitala Culturală Europeană

Publicat in

VOCEA TIMISULUI va susține permanent adevărul mai presus de putere, viitorul mai presus de trecut, cinstea mai presus de confortul financiar, știrea mai presus de editorial și capacitatea de decizie mai presus de diplomația compromisului.

Ministrul Comunicațiilor este de părere că urbea se află mult în spatele altor orașe și că, cu excepția concediilor și a paragheliilor țigănești, despre capitala Banatului nu se mai discută nimic la nivel serios.

O chestiune serioasă pe care o văd neglijată în ultima perioadă, trecută în plan secundar, e cea legată de Timișoara – Capitală Culturală Europeană. În afară de o deplasare la Bruxelles, eu cred că pierdem competiția cu alte orașe care în acest moment, cel puțin ca și percepție, ca și acțiuni, se mișcă mult mai bine ca Timișoara. Este un subiect destul de serios pentru timișoreni. Dincolo de mandatul unui primar vor mai veni încă doi până în 2021. Trebuie să depunem un efort comun. Cu tot respectul, mi se pare lăsat deoparte acest obiectiv”, a precizat Sorin Grindeanu.

„Aș face un apel către Primăria Timișoara. Aș vrea să prezint tuturor în perioada apropiată un plan clar de măsuri astfel încât să putem fi eligibili pentru acest proiect. Trebuie măcar să ne batem, să știm că am făcut tot ce a depins de noi. Trebuie să facem lucruri serioase”, a mai adăugat președintele PSD Timiș, Grindeanu.

[responsive_youtube https://www.youtube.com/watch?v=wLM-DJBwmJw&feature=youtu.be]

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Ultimele articole

Ca-n Poliția Română! Sub nasul agentului Raoul Iacob de la Biroul de Investigații Criminale Timișoara, studenta eminentă Denisa Tîrziu l-a iubit pe un cetățean...

Și, evident, subofițerul Inspectoratului de Poliție Timiș n-a mirosit absolut nimic. Nici că iubita...

Ministrul Sănătății a decis schimbarea managerului de la Spitalul Județean Timișoara

În urmă cu câteva minute, ministrul sănătății Alexandru Rafila a semnat schimbarea din funcția...

Comentarii recente

Articole asemănătoare