ANUNȚURI

Societățile comerciale : AVCOZ EDIL S.R.L. , VCN DEVELOPMENT VEST SRL , SPAB CONSTRUCT VEST S.R.L. ,  SPO DEVELOPMENT BUILD INVEST S.R.L. , BAV DEVELOPMENT BUILD S.R.L. , anunță publicul interesat că au obținut autorizațiile de construire cu nr. 168 , respectiv cu nr. 169 din data de 13.03.2024 , emise de Primărie Timișoara, jud. Timiș , privind obiectivul începerii lucrărilor de construcții pentru proiectele ELIZA 2 și ELIZA 3 , imobile de locuințe colective , în regim  P+2E+ER , în Timișoara , pe strada Grigore Alexandrescu , jud Timiș .

Cele mai citite articole în ultima săptămână

Din aceeași categorie

Sorin Grindeanu, îngrijorat de starea Timișoarei în lupta pentru Capitala Culturală Europeană

Vocea Timișului va susține permanent adevărul!

Ministrul Comunicațiilor este de părere că urbea se află mult în spatele altor orașe și că, cu excepția concediilor și a paragheliilor țigănești, despre capitala Banatului nu se mai discută nimic la nivel serios.

O chestiune serioasă pe care o văd neglijată în ultima perioadă, trecută în plan secundar, e cea legată de Timișoara – Capitală Culturală Europeană. În afară de o deplasare la Bruxelles, eu cred că pierdem competiția cu alte orașe care în acest moment, cel puțin ca și percepție, ca și acțiuni, se mișcă mult mai bine ca Timișoara. Este un subiect destul de serios pentru timișoreni. Dincolo de mandatul unui primar vor mai veni încă doi până în 2021. Trebuie să depunem un efort comun. Cu tot respectul, mi se pare lăsat deoparte acest obiectiv”, a precizat Sorin Grindeanu.

„Aș face un apel către Primăria Timișoara. Aș vrea să prezint tuturor în perioada apropiată un plan clar de măsuri astfel încât să putem fi eligibili pentru acest proiect. Trebuie măcar să ne batem, să știm că am făcut tot ce a depins de noi. Trebuie să facem lucruri serioase”, a mai adăugat președintele PSD Timiș, Grindeanu.

[responsive_youtube https://www.youtube.com/watch?v=wLM-DJBwmJw&feature=youtu.be]

- Advertisement -
Tiberiu Kiss-Radu Constantin
Tiberiu Kiss-Radu Constantin
Întreaga responsabilitate a comentariilor lăsate de dumneavoastră vă aparține! Click aici-citeste condiţiile de utilizare ale site-ului www.voceatimisului.ro

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Cele mai citite articole în ultimele 48 de ore