Transfer aeroport
9.8 C
Timișoara
25-feb.- 2020
Transfer aeroport

Doar o semnătură până la începerea lucrărilor într-un sector al Inelului IV de Circulație al Timișoarei

Nesimtire! Si-a parcat masina in fata usii unui chiosc din Piata 700, in care erau doua persoane

Polițiștii locali din Timișoara se confruntă cu tot mai mulți șoferi nesimțiți, iar oamenii legii sunt...

ATENTIE, timisoreni! Se monteaza si se testeaza noile SIRENE!

Primăria Timișoara a anunțat că începe montarea noilor sirene care vor ajuta la completarea și reconfigurarea...

STPT previne GRIPA igienizand mijloacele de transport in comun cu dezinfectant FOTO

Societatea de Transport Public Timișoara (STPT) informează călătorii că de la finalul lunii ianuarie, igienizează zilnic,...

Atentie, soferi! Se lucreaza pe sectoarele Timisoara – Arad si Timisoara – Lugoj din A1

Șoferii sunt înștiințați de Direcția Regională de Drumuri și Poduri (DRDP) Timișoara că în perioada următoare...

După ce ieri, 12 octombrie, a expirat perioada de depunere a contestațiilor cu privire la execuția lucrărilor de Amenajare a inelului IV, Sector strada Măcin – strada Constructorilor și racord la strada Demetriade, Primăria Municipiului Timișoara urmează să semneze contractul de execuție. Atât firma SC Drumuri Municipale Timișoara SA, în calitate de lider, cât și SC Instgat SRL, prin asociere, vor fi cele contractate pentru executarea lucrărilor.

De asemenea, în cadrul ofertei, asocierea a nominalizat ca și subcontractant pe SC Cons Electrificarea Instal SRL. Valoarea estimată a investiției se ridică la suma de aproape 12 milioane de lei. Termenul de execuție este de 8 luni de la data emiterii ordinului de începere a lucrărilor, iar garanția lucrărilor executate este de 5 ani.

Sectorul de drum care este propus spre amenajare este situat în zona de est a Timișoarei, cuprins între strada Constructorilor la nord, strada Demetriade la sud și strada Măcin la est, având o lungime de aproximativ 1660 de metri, și face parte din Traseul Inelului IV de Circulație al Timișoarei. Strada, în momentul de față nu este amenajată, acolo existând doar un teren viran neîntreținut, cu vegetație abundentă și pe alocuri există depozite clandestine de deșeuri rezultate din construcții.

Etapa I a proiectului de amenajare a lucrărilor implică realizarea legăturii rutiere între strada Constructorilor și strada Măcin, ulterior se va amenaja și racordul la strada Demetriade. Pentru realizarea legăturii cu strada Demetriade se va amenaja o intersecție giratorie.

- Advertisement -Transfer aeroport

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Urmăriți-ne!

13,691FaniÎmi place
501CititoriConectați-vă
190CititoriConectați-vă
39,800AbonațiAbonați-vă
Galla Events

TIMISUL DE IERI

Sânzienele Sărbătoarea verii şi a bucuriei

Prilej de a sărbătorii soarele şi muncile agricole, bunăstarea şi împlinirea în dragoste, Sânzienele marchează începutul anotimpului însorit plin...