Vocea Timișului va susține permanent adevărul!

Timișoara, ignorată de București. Primăria cere bani de proiecte, guvernul se face că nu aude!

Publicat in

Vocea Timișului va susține permanent adevărul mai presus de putere, viitorul mai presus de trecut, cinstea mai presus de confortul financiar, știrea mai presus de editorial și capacitatea de decizie mai presus de diplomația compromisului.
FLIGHT FESTIVAL 2023

Acum câteva luni, primarul Timișoarei, Nicolae Robu, supărat pe faptul că orașul de pe Bega nu primește fonduri pentru marile proiecte aflate în desfășurare, declara:

„Cer Guvernului să-şi schimbe atitudinea de discriminare negativă faţă de Timişoara! Este inadmisibil ca, în timp ce pentru o mulţime de oraşe sau municipii, se găsesc bani pentru tot felul de obiective -mai mult sau mai puţin importante-, municipiului Timişoara, cel mai mare contributor la bugetul de stat după Bucureşti, să nu-i revină din acest buget nimic! Ba mai mult, s-a făcut să nu-i revină nimic nici măcar din fondurile europene redistribuite recent! Nu merită, oare: Centura de Sud, Centura de Est, racordul la autostrada spre Arad, sitalul regional, spitalul de copii, Liceul Lenau, Liceul Loga sau Liceul Calderon să fie finanţate imediat, prioritar? ”

Atfel, în continuare, Primăria Municipiului Timişoara  face un apel mediatic prin care solicită Guvernului României să stopeze politica de ignorare a Municipiului Timişoara, unul dintre cei mai mari contributori la bugetul centralizat al României şi să aloce fonduri pentru finanţarea obiective de interes major pentru Timişoara, aflate în jurisdicţia Guvernului.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Ultimele articole

Comentarii recente

Articole asemănătoare