ANUNȚURI

Societățile comerciale : AVCOZ EDIL S.R.L. , VCN DEVELOPMENT VEST SRL , SPAB CONSTRUCT VEST S.R.L. ,  SPO DEVELOPMENT BUILD INVEST S.R.L. , BAV DEVELOPMENT BUILD S.R.L. , anunță publicul interesat că au obținut autorizațiile de construire cu nr. 168 , respectiv cu nr. 169 din data de 13.03.2024 , emise de Primărie Timișoara, jud. Timiș , privind obiectivul începerii lucrărilor de construcții pentru proiectele ELIZA 2 și ELIZA 3 , imobile de locuințe colective , în regim  P+2E+ER , în Timișoara , pe strada Grigore Alexandrescu , jud Timiș .

Cele mai citite articole în ultima săptămână

Din aceeași categorie

SINISTRU! „Cine-a pus sicriu-n drum?”, la Timişoara. „O fi rămas mic?” FOTO

Vocea Timișului va susține permanent adevărul!

Curăţenia de primăvară a trecut, iar până la cea de toamnă mai e mult, însă unii dintre concitadinii noştri nu fac diferenţa între a arunca gunoiul şi una dintre cele două acţiuni desfăşurate de Primăria Timişoara şi compania acesteia RETIM, deşi nici la aciunile Primăriei nu cred că se „acceptă” astfel de „deşeuri”.

Aşadar, ce să vezi, miercuri, în jurul prânzului, în spatele blocurilor turn de la intersecţia străzii Gheorghe Lazăr cu Calea Circumvalaţiunii, a apărut un… sicriu, la marginea drumului.

Locaţia este cunoscută de locatarii blocurilor ca o mică ghenă permanentă, însă, culmea, aceasta fusese curăţată chiar ieri de angajaţii de la salubritate, iar astăzi… ce să fie? S-a „umplut” din nou „cu de toate”. Că resturi de moloz, menajere, şi alte deşeuri să mai vezi pe-acolo parcă nici nu te mai miră, dar când apare tocmai un sarcofag, parcă te cam trec fiori reci pe şirea spinării.

„Poate a fost cumpărat prematur şi o fi rămas mic” spune una dintre persoanele care a văzut „minunăţia”. „Dacă careva are planuri măreţe, de plecat în <<călătorii mai lungi>>, cazarea este asigurată, 🙂 sarcofagul se poate ridica din spatele blocurilor de pe Gheorghe Lazăr. ROMÂNIA TE IUBESC!” susţine, în acelaşi ton tragi-comic, o doamnă care ne-a pus la dispoziţie aceste fotografii.

- Advertisement -
Tiberiu Kiss-Radu Constantin
Tiberiu Kiss-Radu Constantin
Întreaga responsabilitate a comentariilor lăsate de dumneavoastră vă aparține! Click aici-citeste condiţiile de utilizare ale site-ului www.voceatimisului.ro

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Cele mai citite articole în ultimele 48 de ore