Vocea Timișului va susține permanent adevărul!
AcasăȘtiriSINISTRU! "Cine-a pus sicriu-n drum?", la Timişoara. "O fi rămas mic?" FOTO

SINISTRU! „Cine-a pus sicriu-n drum?”, la Timişoara. „O fi rămas mic?” FOTO

Publicat in

VOCEA TIMISULUI va susține permanent adevărul mai presus de putere, viitorul mai presus de trecut, cinstea mai presus de confortul financiar, știrea mai presus de editorial și capacitatea de decizie mai presus de diplomația compromisului.

Curăţenia de primăvară a trecut, iar până la cea de toamnă mai e mult, însă unii dintre concitadinii noştri nu fac diferenţa între a arunca gunoiul şi una dintre cele două acţiuni desfăşurate de Primăria Timişoara şi compania acesteia RETIM, deşi nici la aciunile Primăriei nu cred că se „acceptă” astfel de „deşeuri”.

Aşadar, ce să vezi, miercuri, în jurul prânzului, în spatele blocurilor turn de la intersecţia străzii Gheorghe Lazăr cu Calea Circumvalaţiunii, a apărut un… sicriu, la marginea drumului.

Locaţia este cunoscută de locatarii blocurilor ca o mică ghenă permanentă, însă, culmea, aceasta fusese curăţată chiar ieri de angajaţii de la salubritate, iar astăzi… ce să fie? S-a „umplut” din nou „cu de toate”. Că resturi de moloz, menajere, şi alte deşeuri să mai vezi pe-acolo parcă nici nu te mai miră, dar când apare tocmai un sarcofag, parcă te cam trec fiori reci pe şirea spinării.

„Poate a fost cumpărat prematur şi o fi rămas mic” spune una dintre persoanele care a văzut „minunăţia”. „Dacă careva are planuri măreţe, de plecat în <<călătorii mai lungi>>, cazarea este asigurată, 🙂 sarcofagul se poate ridica din spatele blocurilor de pe Gheorghe Lazăr. ROMÂNIA TE IUBESC!” susţine, în acelaşi ton tragi-comic, o doamnă care ne-a pus la dispoziţie aceste fotografii.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Ultimele articole

Comentarii recente

Articole asemănătoare