ANUNȚURI

Societățile comerciale : AVCOZ EDIL S.R.L. , VCN DEVELOPMENT VEST SRL , SPAB CONSTRUCT VEST S.R.L. ,  SPO DEVELOPMENT BUILD INVEST S.R.L. , BAV DEVELOPMENT BUILD S.R.L. , anunță publicul interesat că au obținut autorizațiile de construire cu nr. 168 , respectiv cu nr. 169 din data de 13.03.2024 , emise de Primărie Timișoara, jud. Timiș , privind obiectivul începerii lucrărilor de construcții pentru proiectele ELIZA 2 și ELIZA 3 , imobile de locuințe colective , în regim  P+2E+ER , în Timișoara , pe strada Grigore Alexandrescu , jud Timiș .

Cele mai citite articole în ultima săptămână

Din aceeași categorie

Mormane de gunoi, aruncat de comercianti pe domeniul public, la Timisoara

Vocea Timișului va susține permanent adevărul!

Dezastru lăsat în urmă de vânzătorii ambulanți și firmele care funcționează pe strada Gheorghe Lazăr din Timișoara. S-a lăsat cu sancțiuni în valoare de aproape 10.000 lei, din partea polițiștilor locali.

Polițiștii locali din cadrul Serviciului Protecția Mediului și Biroului Poliția Piețelor au acționat în cursul zilei de ieri, ca urmare a unor sesizări din partea cetățenilor care au reclamat mizeria lăsată de comercianții de la piața amenajată în zona Gheorghe Lazăr. În urma verificărilor efectuate au fost aplicate un număr de șapte sancțiuni contravenționale pe linie de comerț neautorizat, abandon de deșeuri în piață și nerespectarea regulamentului de piață, valoarea totală a amenzilor fiind de 1.900 lei. Pe aceeași stradă, în apropierea pieței, unde se află un complex comercial în cadrul căruia funcționează mai multe firme, s-a luat măsura sancționării contravenționale în cazul a trei dintre acestea, un bar, o frizerie și o farmacie, care nu au gestionat corespunzător deșeurile și le-au depozitat pe domeniul public, sancțiunile fiind de câte 2.500 lei fiecare, conform HCL 371/2007 modificată.

”Poliția Locală atrage atenția atât firmelor, cât și comercianților să respecte legislația privind depozitarea resturilor și gestionarea deșeurilor, deoarece au existat situații când în această zonă au fost abandonate cantități semnificative de gunoaie în mijlocul trotuarului, peste care vânzătorii ambulanți au pus la rândul lor resturi, creând în zonă un aspect inestetic și neigienic. Polițiștii locali vor efectua în continuare verificări, având în atenție în cadrul patrulărilor și locația menționată”, susțin reprezentanții instituției de la Pădurea Verde.

- Advertisement -
Radu Constantin
Radu Constantinhttp://www.voceatimisului.ro
Întreaga responsabilitate a comentariilor lăsate de dumneavoastră vă aparține! Click aici-citeste condiţiile de utilizare ale site-ului www.voceatimisului.ro

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Cele mai citite articole în ultimele 48 de ore