Vocea Timișului va susține permanent adevărul!
AcasăȘtiriSocialMormane de gunoi, aruncat de comercianti pe domeniul public, la Timisoara

Mormane de gunoi, aruncat de comercianti pe domeniul public, la Timisoara

Publicat in

VOCEA TIMISULUI va susține permanent adevărul mai presus de putere, viitorul mai presus de trecut, cinstea mai presus de confortul financiar, știrea mai presus de editorial și capacitatea de decizie mai presus de diplomația compromisului.

Dezastru lăsat în urmă de vânzătorii ambulanți și firmele care funcționează pe strada Gheorghe Lazăr din Timișoara. S-a lăsat cu sancțiuni în valoare de aproape 10.000 lei, din partea polițiștilor locali.

Polițiștii locali din cadrul Serviciului Protecția Mediului și Biroului Poliția Piețelor au acționat în cursul zilei de ieri, ca urmare a unor sesizări din partea cetățenilor care au reclamat mizeria lăsată de comercianții de la piața amenajată în zona Gheorghe Lazăr. În urma verificărilor efectuate au fost aplicate un număr de șapte sancțiuni contravenționale pe linie de comerț neautorizat, abandon de deșeuri în piață și nerespectarea regulamentului de piață, valoarea totală a amenzilor fiind de 1.900 lei. Pe aceeași stradă, în apropierea pieței, unde se află un complex comercial în cadrul căruia funcționează mai multe firme, s-a luat măsura sancționării contravenționale în cazul a trei dintre acestea, un bar, o frizerie și o farmacie, care nu au gestionat corespunzător deșeurile și le-au depozitat pe domeniul public, sancțiunile fiind de câte 2.500 lei fiecare, conform HCL 371/2007 modificată.

”Poliția Locală atrage atenția atât firmelor, cât și comercianților să respecte legislația privind depozitarea resturilor și gestionarea deșeurilor, deoarece au existat situații când în această zonă au fost abandonate cantități semnificative de gunoaie în mijlocul trotuarului, peste care vânzătorii ambulanți au pus la rândul lor resturi, creând în zonă un aspect inestetic și neigienic. Polițiștii locali vor efectua în continuare verificări, având în atenție în cadrul patrulărilor și locația menționată”, susțin reprezentanții instituției de la Pădurea Verde.

Întreaga responsabilitate a comentariilor lăsate de dumneavoastră vă aparține!

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Ultimele articole

Comentarii recente

Articole asemănătoare