Vocea Timișului va susține permanent adevărul!
AcasăȘtiriAdministrațieZona stadionului "Dan Păltinișanu" își va schimba fața după proiectul început ieri

Zona stadionului „Dan Păltinișanu” își va schimba fața după proiectul început ieri

Publicat in

VOCEA TIMISULUI va susține permanent adevărul mai presus de putere, viitorul mai presus de trecut, cinstea mai presus de confortul financiar, știrea mai presus de editorial și capacitatea de decizie mai presus de diplomația compromisului.

Începând de ieri, zona din jurul stadionului „Dan Păltinișanu” a început să fie reamenajată, lucrările urmând să dureze aproximativ o lună, după cum a anunțat primarul Timișoarei, Nicolae Robu. Se pare că cel mai mare beneficiu care vrea să fie adus cetățenilor este stoparea curselor ilegale de mașini și motociclete care, după ce zona va fi rearanjată, vor fi imposibil de practicat.

Zona urmează să fie împărțită în trei părți pe lungimea cărora se vor planta aproximativ 400 de copaci. „Pe durata proiecutlui, în jurul stadionului „Dan Păltinișanu” va fi interzis accesul mijloacelor de transport – cu excepția celor de intervenție – iar suprafața va fi împărțită în trei piste, una dedicată plimbării cu bicicleta, o alta plimbării cu role, ambele de doi metri, iar a treia pentru pietoni. Atât pe partea interioară, înspre stadion, cât și în exterior, vom planta în jur de 400 de copaci. Astfel vom pune punct curselor ilegale de mașini și motociclete, care au deranjat locuitorii din zonă și au pus în pericol integritatea corporală”, a declarat Nicolae Robu”.

Primarul Timișoarei a ținut să precizeze că lucrarea nu va fi una costisitoare, ținând cont și de beneficiul mare care va veni în urma acestui proiect. „Va fi acces în zonă, dar parcările vor fi rearanjate, precum și căile de acces către ele. Desigur, după ce copacii vor crește, vom pune și bănci sub ei. O parte din parcarea de la Novatim va dispărea pentru că în locul ei va fi sensul giratoriu la care tocmai se lucrează. Va fi foarte frumos și va fi apreciat ce am făcut”, a specificat primarul Timișoarei.

[responsive_youtube

Întreaga responsabilitate a comentariilor lăsate de dumneavoastră vă aparține!

1 COMENTARIU

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Ultimele articole

Comentarii recente

Articole asemănătoare