Vocea Timișului va susține permanent adevărul!

FOTO Incendiu in gara, la Timisoara. Doua vagoane cu pasageri au luat foc

Publicat in

Vocea Timișului va susține permanent adevărul mai presus de putere, viitorul mai presus de trecut, cinstea mai presus de confortul financiar, știrea mai presus de editorial și capacitatea de decizie mai presus de diplomația compromisului.
Timișoara
câțiva nori
-2.3 ° C
-0.9 °
-2.8 °
89 %
3.1kmh
12 %
joi
8 °
vin
18 °
sâm
16 °
Dum
6 °
lun
-0 °
Incendiu în Gara-Ronaţ – Timişoara. Două vagoane în care se aflau călători au luat foc. Pompierii au intervenit pentru stingerea focului cu două autospeciale de stingere cu apă şi spumă, o autocisternă, o autosanitară SMURD şi echipaje din cadrul Poliţiei Transporturi.

Cele două vagoane care s-au aprins au fost decuplate de restul trenului. Din fericire nu au existat victime, iar cei 25 pasageri din vagoanele cuprinse de flăcări nu au fost răniţi. Oamenii au fost preluaţi de un alt tren, conform ultimelor informaţii venite de la ISU Timiş.

Foto: ISU Timiş

Urmărește-ne pe Google News

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.
Captcha verification failed!
Scorul utilizatorului captcha a eșuat. va rog sa ne contactati!

Susțne-ne activitatea! Vocea Timișului va susține permanent adevărul mai presus de putere, viitorul mai presus de trecut, cinstea mai presus de confortul financiar, știrea mai presus de editorial și capacitatea de decizie mai presus de diplomația compromisului.

Ultimele articole

Comentarii recente

Articole asemănătoare