Vocea Timișului va susține permanent adevărul!

Motivul pentru care primarul Robu le cere timișorenilor să iasă în stradă la proteste

Publicat in

Vocea Timișului va susține permanent adevărul mai presus de putere, viitorul mai presus de trecut, cinstea mai presus de confortul financiar, știrea mai presus de editorial și capacitatea de decizie mai presus de diplomația compromisului.
Timișoara
câțiva nori
-2.3 ° C
-0.9 °
-2.8 °
89 %
3.1kmh
12 %
joi
8 °
vin
18 °
sâm
16 °
Dum
6 °
lun
-0 °

Bugetul Timișoarei ar putea scădea cu 33 de milioane de euro în 2018 față de 2017. Totul după ce contribuțiile plătite de salariați au fost diminuate. Măsura ar urma să ducă la scăderea încasărilor și implicit a sumelor care ajung la bugetele locale de la nivel central. Deși șeful PSD Liviu Dragnea a dat asigurări că bugetele nu vor avea de suferit, căci sumele alocate din TVA ar urma să crească, primarul Timișoarei le cere oamenilor să iasă în stradă.

„FACEM MITING PENTRU BANII NOȘTRI?

Dați, vă rog, Share!
Dacă sunteți dispuși să participați, dați Like
Dacă nu sunteți dispuși, postați textul “Nu ne pasă că ni se iau banii! Știe PSD ce să facă cu ei!”

Așa cum am anunțat în numeroasele mele luări de poziție față de scăderea bugetelor locale ale orașelor-locomotivă ale societății românești urmare a noului cod fiscal, Timișoara ar putea avea în acest an și în următorii un buget anual cu 33 de milioane euro mai mic decât în anii trecuți. Asta dacă Guvernul nu-și onorează promisiunile că va compensa această scădere. Ei bine, se apropie momentul adevărului: în 9 sau 10 februarie, vom încasa primele cote defalcate din impozitul pe venit după noul cod fiscal. Vom vedea, atunci, dacă se va face compensația promisă. Dacă nu, atunci, pentru Timișoara, va fi un adevărat dezastru. Iar în fața unei asemenea situații, noi, timișorenii, va trebui să facem un mare miting, cel mai mare, consider eu, pe care l-am făcut vreodată! Pentru că niciodată nu ni s-a mai făcut o nedreptate de o asemenea anvergură, niciodată n-am mai fost supuși la un asemenea jaf!

Dacă sunteți dispuși să participați, dați Like
Dacă nu sunteți dispuși, postați textul “Nu ne pasă că ni se iau banii! Știe PSD ce să facă cu ei!”
, a scris primarul Nicolae Robu pe Facebook.

Urmărește-ne pe Google News

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.
Captcha verification failed!
Scorul utilizatorului captcha a eșuat. va rog sa ne contactati!

Susțne-ne activitatea! Vocea Timișului va susține permanent adevărul mai presus de putere, viitorul mai presus de trecut, cinstea mai presus de confortul financiar, știrea mai presus de editorial și capacitatea de decizie mai presus de diplomația compromisului.

Ultimele articole

Comentarii recente

Articole asemănătoare