Vocea Timișului va susține permanent adevărul!
AcasăȘtiriEducațieTot mai multe şcoli din Timişoara au trecut în online, din cauza...

Tot mai multe şcoli din Timişoara au trecut în online, din cauza frigului! Primarul Dominic Fritz dă vina pe fosta administraţie că nu a investit în eficientizare energetică

Publicat in

VOCEA TIMISULUI va susține permanent adevărul mai presus de putere, viitorul mai presus de trecut, cinstea mai presus de confortul financiar, știrea mai presus de editorial și capacitatea de decizie mai presus de diplomația compromisului.
Din ce în ce mai multe unităţi de învăţământ din Timişoara intră în online, din cauza frigului din clase. Încă şase – printre care şi două grădiniţe – renunţă de azi, la orele faţă în faţă.

Din cele 96 de unități de învățământ din Timișoara, în momentul de față au trecut la cursurile online din cauza temperaturilor scăzute din sălile de clasă, două licee integral – Colegiul H. Coandă și Liceul de Artă – și încă unul parțial, Liceul Grigore Moisil. În aceste cazuri, clădirile în care își desfășoară activitatea aceste licee au instalații vechi, unele montate chiar în anii ‘60.

Şcolile care au trecut online din cauza frigurlui sunt: Liceul Henri Coandă, Liceul de Arte Plastice,Liceul Teoretic Grigore Moisil, Liceul Alimentar, Grădiniţa PP 14 şi Grădiniţa PP 33.

In acest context, Primaria Timisoara cere, din nou, sprijin financiar de la Guvern, pentru termoficarea din oras.

„Primăria Municipiului Timișoara a virat de la începutul anului, către COLTERM suma de 27,5 milioane de lei, adică toți banii disponibili. În contextul exploziei prețurilor de pe piața energiei facem apel la susținerea Guvernului, care este absolut necesară pentru a traversa această criză„, spune primarul Dominic Fritz.

In apartamentele, scolile si spitalele din Timisoara, temperatura ajunge la doar 12-16 grade.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Ultimele articole

Comentarii recente

Articole asemănătoare

Dominic Fritz anunţă o amplă acțiune de recuperare a patrimoniului orașului pe malul Begăi! Peste 11 hectare sunt ocupate ilegal

Dominic Fritz a anunțat că, începând de astăzi, Primăria Timișoara a demarat o amplă...

Medicii infecţionişti trag un semnal de alarmă! A crescut numărul cazurilor de pneumonii comunitare

În fiecare zi, 10-12 pacienți se prezintă în Ambulatoriu sau la Camera de Garda...

O nouă acţiune de dezinsecţie aeriană și terestră începe săptămâna viitoare la Timișoara!

Continuă dezinsecția la Timișoara! Municipalitatea anunță că, în perioada 19-24 mai, se va desfășura...