Tot mai multe şcoli din Timişoara au trecut în online, din cauza frigului! Primarul Dominic Fritz dă vina pe fosta administraţie că nu a investit în eficientizare energetică

- Advertisement -
Din ce în ce mai multe unităţi de învăţământ din Timişoara intră în online, din cauza frigului din clase. Încă şase – printre care şi două grădiniţe – renunţă de azi, la orele faţă în faţă.

Din cele 96 de unități de învățământ din Timișoara, în momentul de față au trecut la cursurile online din cauza temperaturilor scăzute din sălile de clasă, două licee integral – Colegiul H. Coandă și Liceul de Artă – și încă unul parțial, Liceul Grigore Moisil. În aceste cazuri, clădirile în care își desfășoară activitatea aceste licee au instalații vechi, unele montate chiar în anii ‘60.

Şcolile care au trecut online din cauza frigurlui sunt: Liceul Henri Coandă, Liceul de Arte Plastice,Liceul Teoretic Grigore Moisil, Liceul Alimentar, Grădiniţa PP 14 şi Grădiniţa PP 33.

In acest context, Primaria Timisoara cere, din nou, sprijin financiar de la Guvern, pentru termoficarea din oras.

„Primăria Municipiului Timișoara a virat de la începutul anului, către COLTERM suma de 27,5 milioane de lei, adică toți banii disponibili. În contextul exploziei prețurilor de pe piața energiei facem apel la susținerea Guvernului, care este absolut necesară pentru a traversa această criză„, spune primarul Dominic Fritz.

In apartamentele, scolile si spitalele din Timisoara, temperatura ajunge la doar 12-16 grade.

Cele mai citite articole în ultimele 48 de ore

Articole asemănătoare

spot_imgspot_img

Din aceeași categorie

Categorii Populare

spot_imgspot_img