Vocea Timișului va susține permanent adevărul!

Biljana Stankovic, după 23 de sezoane la Vrsac, este noua jucătoare a lui BCM Tymes Poli

Publicat in

Vocea Timișului va susține permanent adevărul mai presus de putere, viitorul mai presus de trecut, cinstea mai presus de confortul financiar, știrea mai presus de editorial și capacitatea de decizie mai presus de diplomația compromisului.
Timișoara
cer senin
20.1 ° C
22.3 °
20.1 °
56 %
4.6kmh
0 %
vin
26 °
sâm
27 °
Dum
24 °
lun
24 °
mar
26 °

BCM Tymes Timișoara a perfectat primul său transfer din această vară, după ce câteva dintre cele mai importante jucătoare au părăsit echipa de pe Bega. Veterana de origine sârbă, Biljana Stankovic, va îmbrăca din sezonul viitor maieul celor de la BCM Tymes.

În vârstă de 41 de ani, Stankovic s-a născut la Vrsac la 11 septembrie 1974. Baschetbalista măsoară 1,77 de metri și este la primul său transfer în afara Serbiei. În 1990 a trecut la profesioniști, evoluând în orașul natal, la Vrsac, vreme de 22 de sezoane (!), până în 2012, ca mai apoi să fie transferată la Partizan Belgrad, unde a stat doar un an, revenind la Vrsac. În sezonul anterior a jucat pentru cei de la Spartak Noginsk, unde a avut medii de 7 puncte, 2.6 recuperări și 2.7 pase decisive, într-un total de 19 minute pe meci

Jucătoare importante au părăsit-o în această vară pe Tymes. Dacă Adina Stoiedin a ales drumul străinătății, transferându-se la Spirou Monceau Charleroi, Mădălina Geleriu a optat pentru CS Phoenix Galați, în vreme ce coșghetera Biljana Pesovic s-a transferat la Olimpia CSU Brașov iar Jefimija Karakasevic va juca din sezonul viitor la ICIM Arad.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Ultimele articole

Comentarii recente

Articole asemănătoare