AcasăStiriSocialAmenzi de mii de lei in weekend. TIR-istii care au circulat pe...

Amenzi de mii de lei in weekend. TIR-istii care au circulat pe la Pasajul Jiul, sanctionati

Aproape 20 de șoferi de TIR au fost amendați în weekend de polițiștii locali din Timișoara, pentru că au intrat cu vehiculele de mare tonaj în zona Pasajului Jiul și pe Bulevardul Republicii. Acțiunea vine ca urmare a unui incident care a avut loc în cursul săptămânii trecute, atunci când podul de la Pasajul Jiul a fost avariat de trecerea unui TIR.

„Astfel, începând de vineri au fost încheiate un număr de 17 procese verbale de constatare a contravenției conform OUG 195/2002, în valoare de peste 22.000 lei. Reamintim că pentru astfel de fapte sancțiunile prevăzute de actul normativ menționat sunt între 1305 și 2900 lei. Potrivit art. 173 din HG 1391/2006 pentru aprobarea Regulamentului de aplicare a Ordonanţei de urgenţă a Guvernului nr. 195/2002 privind circulaţia pe drumurile publice, este interzisă circulaţia autovehiculelor cu mase şi/sau gabarite depăşite pe sectoarele de drum unde sunt instalate indicatoare de interzicere, restricţie sau limitare a accesului acestora, dacă vehiculul sau ansamblul de vehicule atinge ori depăşeşte lăţimea, înălţimea, lungimea sau masele pe axe ori masa totala maxima admisă”, transmite Poliția Locală care anunță că astfel de acțiuni vor continua în săptămânile viitoare.

VOCEA TIMISULUI va susține permanent adevărul mai presus de putere, viitorul mai presus de trecut, cinstea mai presus de confortul financiar, știrea mai presus de editorial și capacitatea de decizie mai presus de diplomația compromisului. Vă invităm să ne sprijiniţi prin donaţii!

Articole asemănătoare

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

- Advertisment -

Articole recente

Comentarii recente