Ai permisul de conducere suspendat? Și polițiștii locali ”te ard” în trafic, la Timișoara!

- Advertisement -

Polițiștii locali din cadrul Serviciului Circulație Rutieră au depistat în cursul zilei de marți, 9 septembrie 2014, un cetățean care circula la volanul unei autoutilitare fără a deține permis de conducere valabil. Cel în cauză a fost observat pe Calea Aradului în timp ce conducea un autovehicul cu care transporta pământ, dar care nu era acoperit cu prelată sau plasă așa cum este prevăzut în HCL 371/2007 modificată, motiv pentru care a fost oprit pentru verificare.

Șoferul a înmânat polițiștilor locali documentele unei alte persoane cu care se afla în autovehicul, evitând să prezinte documentele proprii. Observând că evită să prezinte actele, bărbatul a fost întrebat dacă posedă permis de conducere și, în cele din urmă, și-a prezentat cartea de identitate, dar a declarat că are permisul suspendat pentru conducerea unui autoturism cu numere expirate.

La verificarea în baza de date s-a constatat că bărbatul în vârstă de 44 de ani, cu domiciliul în comuna Boldur, avea permisul suspendat. Cel în cauză a fost sancționat pentru că nu a asigurat încărcătura autovehiculului și predat polițiștilor de la Biroul Poliție Rutieră, deoarece a condus fără permis valabil, fapta constituind infracțiune.

Cele mai citite articole în ultimele 48 de ore

Articole asemănătoare

Din aceeași categorie

Categorii Populare