ulei-10W40

Luni, pe data de 9 septembrie 2014, în jurul orei 20:00, o patrulă de ordine formată dintr-un jandarm al Grupării Mobile din Timişoara şi un poliţist, fiind în patrulare în zona de competenţă, a fost dirijată de dispecerat să se deplaseze la magazinul Baumax din Timişoara de unde s-a reclamat un furt.

La faţa locului, patrula a fost întâmpinată de şeful de magazin care a reclamat că o persoană de sex masculin a sustras un bidon de ulei de motor auto din incinta magazinului. Hoțul, pe numele său D.N., în vârstă de 23 de ani, a dorit ”să mai fure câte ceva” conform declarației, cu intenţia de a vinde bunurile sustrase ulterior. Acesta a pătruns în incinta magazinului de unde a luat un bidon de ulei sintetic 10w40 de 4 litri pe care l-a ascuns în geantă. După aceasta, a trecut de casele de marcat fără să plătească nimic însă a fost oprit de către agenţii de pază care l-au urmărit cu ajutorul sistemului de supraveghere al magazinului, ocazie cu care asupra acestuia, a fost găsit bidonul de ulei sustras.

Prejudiciul, în valoare de aproximativ 180 lei, a fost recuperat, iar tânărul hoț s-a ales cu dosar penal sub învinuirea de furt, faptă prevăzută şi sancţionată de art.228 din Codul Penal.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Moderarea comentariilor este activată. Poate dura ceva timp până ce comentariul tău va fi aprobat.