Cele mai citite articole în ultima săptămână

Din aceeași categorie

Vrei un schimb de ulei? E mult mai scump să-l furi, decât să-l cumperi! Și e ILEGAL!

Vocea Timișului va susține permanent adevărul!

Luni, pe data de 9 septembrie 2014, în jurul orei 20:00, o patrulă de ordine formată dintr-un jandarm al Grupării Mobile din Timişoara şi un poliţist, fiind în patrulare în zona de competenţă, a fost dirijată de dispecerat să se deplaseze la magazinul Baumax din Timişoara de unde s-a reclamat un furt.

La faţa locului, patrula a fost întâmpinată de şeful de magazin care a reclamat că o persoană de sex masculin a sustras un bidon de ulei de motor auto din incinta magazinului. Hoțul, pe numele său D.N., în vârstă de 23 de ani, a dorit ”să mai fure câte ceva” conform declarației, cu intenţia de a vinde bunurile sustrase ulterior. Acesta a pătruns în incinta magazinului de unde a luat un bidon de ulei sintetic 10w40 de 4 litri pe care l-a ascuns în geantă. După aceasta, a trecut de casele de marcat fără să plătească nimic însă a fost oprit de către agenţii de pază care l-au urmărit cu ajutorul sistemului de supraveghere al magazinului, ocazie cu care asupra acestuia, a fost găsit bidonul de ulei sustras.

Prejudiciul, în valoare de aproximativ 180 lei, a fost recuperat, iar tânărul hoț s-a ales cu dosar penal sub învinuirea de furt, faptă prevăzută şi sancţionată de art.228 din Codul Penal.

- Advertisement -
Tiberiu Kiss-Radu Constantin
Tiberiu Kiss-Radu Constantin
Întreaga responsabilitate a comentariilor lăsate de dumneavoastră vă aparține! Click aici-citeste condiţiile de utilizare ale site-ului www.voceatimisului.ro

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Cele mai citite articole în ultimele 48 de ore