Mitropolia Banatului a amenajat un salon de la ”Județean”, cu bani de la enoriași FOTO

Date:

Mitropolia Banatului anunță că Preasfinţitul Părinte Paisie Lugojanul, Episcop- vicar al Arhiepiscopiei Timişoarei, a oficiat ieri, 29 aprilie, slujba de sfinţire a unui salon din cadrul Secţiei de Microchirurgie Vasculară de la Spitalului Clinic Judeţean din Timişoara.

Salonul respectiv a fost modernizarat şi retehnologizat cu sprijinul credincioşilor Arhiepiscopiei Timişoarei şi a primit ca ocrotitor pe “Sfântul Ierarh Iosif cel Nou de la Partoş” – făcătorul de minuni şi Ocrotitorul Banatului.

La eveniment au luat parte clerici de la Catedrala Mitropolitană, cadre medicale şi pacienţi ai spitalului.

”Sprijinul pentru comunitatea locală se înscrie între activităţile social-filantropice pe care Arhiepiscopia Ortodoxă Română a Timişoarei le desfăşoară pentru ajutorarea semenilor de lângă noi şi spre slava lui Dumnezeu” informează Mitropolia Banatului.

Vocea Timișului, va susține permanent adevărul mai presus de putere, viitorul mai presus de trecut, cinstea mai presus de confortul financiar, știrea mai presus de editorial și capacitatea de decizie mai presus de diplomația compromisului. Vă invităm să ne sprijiniți prin donații folosind PayPal.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Urmăriți-ne

16,028FaniÎmi place
539CititoriConectați-vă
166CititoriConectați-vă
1,670CititoriConectați-vă
190CititoriConectați-vă
48,500AbonațiAbonați-vă

articole recente

cele mai citite articole săptămâna aceasta

Articole asemănătoare