Dan Negru: ”Soția mea le scoate dinții!” Vezi la cine face referire!

Date:

Dan Negru, celebrul prezentator de emisiuni de divertisment, apare săptămânal pe micul ecran prin emisiunile de mare succes pe care le moderează, însă de prea puține ori a fost surprins în public alături de soția sa, Codruța.

Femeia din spatele omului de succes Dan Negru are o meserie la care cei care nu o cunosc s-ar aștepta mai puțin, Codruța Negru este medic stomatolog și refuză să apară pe platorurile de filmare alături de soțul ei.

”Codruța, soția mea, n-are nicio legatură cu serviciul meu, televiziunea. E medic stomatolog și n-o atrag deloc reflectoarele după cum nici eu nu sunt atras de stomatologie, treaba ei. Nu apare în ziare și pe platourile mele de filmare a fost o dată sau de două ori în toți anii ăștia și atunci doar ca să-mi aducă lucruri pe care le-am uitat pe acasă. S-a amuzat copios când i s-a propus să prezinte rochii pe la câte o paradă de modă sau să apară prin reviste. N-o interesează defel lumea asta” susține Dan Negru.

Motivul pentru care acesta a ținut să precizeze aceste amănunte din viața sa personală este legat de faptul că în episodul de ieri al serialului ”Mondenii”, actorii l-au ”luat” la mișto pe Negru, încercând să o transpună într-un rol pe micul ecran și pe soția acestuia. ”Loredana a imitat-o ieri la Mondenii. Haios! Cu proverbiala mea zgârcenie, gesticulare și mâneci suflecate. Așa am apucat să-i dau dreptate: că cel mai greu e să scoți un dinte din gura lumii. Ea cu dinții, eu cu gura lumii. p.s- Brunetă e, dar nu poartă ochelari. Captura de mai jos e cu Loredana, la Mondenii” a scris Dan Negru pe Facebook.

Vocea Timișului, va susține permanent adevărul mai presus de putere, viitorul mai presus de trecut, cinstea mai presus de confortul financiar, știrea mai presus de editorial și capacitatea de decizie mai presus de diplomația compromisului. Vă invităm să ne sprijiniți prin donații folosind PayPal.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Urmăriți-ne

16,028FaniÎmi place
539CititoriConectați-vă
166CititoriConectați-vă
1,670CititoriConectați-vă
190CititoriConectați-vă
48,500AbonațiAbonați-vă

articole recente

cele mai citite articole săptămâna aceasta

Articole asemănătoare