ANUNȚURI

Societățile comerciale : AVCOZ EDIL S.R.L. , VCN DEVELOPMENT VEST SRL , SPAB CONSTRUCT VEST S.R.L. ,  SPO DEVELOPMENT BUILD INVEST S.R.L. , BAV DEVELOPMENT BUILD S.R.L. , anunță publicul interesat că au obținut autorizațiile de construire cu nr. 168 , respectiv cu nr. 169 din data de 13.03.2024 , emise de Primărie Timișoara, jud. Timiș , privind obiectivul începerii lucrărilor de construcții pentru proiectele ELIZA 2 și ELIZA 3 , imobile de locuințe colective , în regim  P+2E+ER , în Timișoara , pe strada Grigore Alexandrescu , jud Timiș .

Cele mai citite articole în ultima săptămână

Din aceeași categorie

Dan Negru le arată „degetul” politicienilor români! Vezi ce mesaj le transmite şi ce imagine le dedică

Vocea Timișului va susține permanent adevărul!
În anii ’90 m-au păcălit. Stăteam ca idiotu’ şi mă uitam la televizor la certurile politicienilor, sperând. Acu’ nu mă mai prind în plasa. În seara asta ecranele vor fi din nou galbene de breaking-news-uri, de minciunile şi discursurile lor.

Am siguranţa că în seara asta blondele cu Alex Velea, Claudiu Bleonţ şi Andreea Bănică invitaţi sunt mai puţin nocive decât hoţia lor ambalată în talk-show-uri. În anii ’90 am pus „botu’”. Azi pun degetu’…” a scris pe Facebook cel mai bun prezentator de emisiuni de divertisment din România, la ora actuală.

Mesajul devine şi mai sugestiv văzând imaginea alăturată de Dan Negru postării. Vezi imaginea mai jos.

poza dan negru pe facebook

- Advertisement -
Tiberiu Kiss-Radu Constantin
Tiberiu Kiss-Radu Constantin
Întreaga responsabilitate a comentariilor lăsate de dumneavoastră vă aparține! Click aici-citeste condiţiile de utilizare ale site-ului www.voceatimisului.ro

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Cele mai citite articole în ultimele 48 de ore