ANUNȚURI

Societățile comerciale : AVCOZ EDIL S.R.L. , VCN DEVELOPMENT VEST SRL , SPAB CONSTRUCT VEST S.R.L. ,  SPO DEVELOPMENT BUILD INVEST S.R.L. , BAV DEVELOPMENT BUILD S.R.L. , anunță publicul interesat că au obținut autorizațiile de construire cu nr. 168 , respectiv cu nr. 169 din data de 13.03.2024 , emise de Primărie Timișoara, jud. Timiș , privind obiectivul începerii lucrărilor de construcții pentru proiectele ELIZA 2 și ELIZA 3 , imobile de locuințe colective , în regim  P+2E+ER , în Timișoara , pe strada Grigore Alexandrescu , jud Timiș .

Cele mai citite articole în ultima săptămână

Din aceeași categorie

George Scutaru, lider PNL: Tăriceanu este unealta lui Victor Ponta

Vocea Timișului va susține permanent adevărul!

Scandalul ruperii USL continuă. George Scutaru, lider al Grupului Parlamentar PNL din Camera Deputaților îl atacă dur pe Călin Popescu Tăriceanu, fostul președinte al partidului liberal. Scutaru îl numește pe Tăriceanu, care a votat împotriva ruperii USL, unealta lui Victor Ponta în încercarea PSD-ului de a destabiliza gruparea de dreapta. Declarația vine după ce Tăriceanu s-a întâlnit la Guvern pentru discuții cu prim-ministrul României, pentru o eventuală reîntoarcere la guvernare a partidului liberal.

„Este dezonorant pentru domnul Tăriceanu să se transforme în unealta lui Victor Ponta pentru a destabiliza Partidul Naţional Liberal. Călin Popescu -Tăriceanu are o mare responsabilitate faţă de PNL şi nu poate să se transforme într-un negociator fără un mandat al organismelor statutare ale Partidului.”

Scutaru a continuat cu o promisiune fermă de reîntoarcere la guvernare pe ușa din față și nu atunci când va vrea Tăriceanu. Liderul grupului parlamentar a completat că decizia ieșirii PNL din USL a fost votată de 187 de membri care nu s-au lăsat înșelați de dialogul sincer mimat de premierul Ponta. În încheiere, Scutaru a promis că liberalii vor vota împotriva Cabinetului Ponta III, deoarece PNL consideră că guvernul este ilegitim și nu reflect dorința majorității electorale.

„Partidul nostru va reveni la guvernare pe uşa din faţă şi nu atunci când PSD ne momeşte unii oameni din partid cu diverse funcţii. Partidul Naţional Liberal are un candidat la preşedinţie, Crin Antonescu, care a dovedit că nu este marioneta nimănui. Decizia luată de Partidul Naţional Liberal privind ieşirea de la guvernare a fost votată de 187 de membrii care au ştiut foarte bine cum s-au derulat negocierile între liberali şi social-democraţi, cum Victor Ponta a mimat un dialog sincer cu PNL,  când, de fapt, dorea scoaterea partidului nostru de la guvernare. Deputaţii liberali vor vota împotriva Cabinetului Ponta III pentru că îl considerăm un guvern ilegitim, bazat pe o majoritate care nu reflectă voinţa cetăţenilor manifestată la alegerile din 2012.”

sursă foto: jossip.wordpress.com

- Advertisement -
Tiberiu Kiss-Radu Constantin
Tiberiu Kiss-Radu Constantin
Întreaga responsabilitate a comentariilor lăsate de dumneavoastră vă aparține! Click aici-citeste condiţiile de utilizare ale site-ului www.voceatimisului.ro

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Cele mai citite articole în ultimele 48 de ore