Un an de evenimente High Kulture cu artişti de calibru internaţional, Red Eye Hi Fi şi MC Fox

0
681

Sâmbătă, 1 martie, devoratorii de reggae, dub şi jungle se vor putea desfăta cu un eveniment semnat High Kulture. După prima ediţie de „Dub în Town” din 2013, unde Roomate, sosit din Statele Unite ale Americii împreună cu Parly B, MC-ul din Marea Britanie au dat viaţă halei industriale de pe Pestalozzi, cea de a doua parte vine cu un line-up pe măsură: Red Eye Hi Fi şi MC Fox, colectivul High Kulture Soundsystem şi Blintzu.

Red Eye Hi Fi formează un soundsystem ce, din 2009, s-a bucurat de notorietate în lumea muzicii undergorund. Distincţia cu care aceştia abordează sunetele de reggae, dub, dubstep şi hip-hop îi situează în preferinţele melomanilor englezi. În anul 2012 au conceput, alături de Dub Smugglers, un eveniment de amploare, „Pressure Dub”, ce a reunit artişti consacraţi ai genului în mai multe locaţii din Manchester. Recent, MC Fox s-a alăturat colectivului, piperând întreaga prestaţie a colectivului.

High Kulture Soundsystem este un proiect lansat anul trecut. Deşi încă „tânăr”, acesta a prins rădăcini în zona muzicală influenţată de reggae. Sagaman, Dj Se şi Vru Dubz au derulat în decursul anului precedent, o serie de evenimente ce au exaltat publicul. Aniversarea de un an va fi sărbătorită în cadrul clubului Daos, începând cu orele 22:00, iar preţul unui bilet de acces este de 15 lei.

Spune-ţi opinia civilizat!