Vocea Timișului va susține permanent adevărul!

Timișoara e GATA pentru un PARTY de 72 de ore. Vezi cine face atmosferă

Publicat in

Vocea Timișului va susține permanent adevărul mai presus de putere, viitorul mai presus de trecut, cinstea mai presus de confortul financiar, știrea mai presus de editorial și capacitatea de decizie mai presus de diplomația compromisului.
Joi, 18 iunie 2015, începând cu ora 23:00, la Timișoara demarează cel mai tare party. Evenimentul intitulat ”72 hours party” se va încheia duminică, 21 iunie, și se va desfășura în fața a trei scene.
Party-ul are loc în complexul outdoor No Name și pasionații de muzică își vor putea delecta auzul cu ritmuri de techno, tech-house, deep house, house, disco, funk, jazz, synthpop, french, electronica, chillout, soul, balearic Beat, afro, tribal sau soulful.
invitati party 72 de ore

Pe cele trei scene ale evenimentului: Pool, Club și Biergarden (Backyard), își vor demonstra capacitățile peste 15 DJ și platanele lor. Printre invitați îi enumerăm pe: Aaaron, Atapy, ABC Team (Iorgovan, Someșan și Bread&Butter), Sonophone, Nick Kech, Chris IDH, Andreas Sam, George Allen, Julyan Dubson, Whoratio, Kalman sau Cristian Ștefan.

Prețurile biletelor variază între 15 și 50 de lei (în cazul tichetelor valabile pentru toate cele trei zile de party), iar programul complet și celelalte facilități de care se vor bucura oaspeții petrecerii de 72 de ore, pot fi găsite pe evenimentul de pe Facebook.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Ultimele articole

Comentarii recente

Articole asemănătoare

Skunk Anansie si Planet of Zeus, primele nume anunțate pentru Revolution Festival

După succesul primei ediții, la care au participat 12.000 de persoane, Revolution Festival revine...

Yaya Văliug face un party de „poezie”

Prima astfel de petrecere are loc sâmbătă, de la ora 23:00 şi poartă marca...

Se deschide SEZONUL Summer 2015, la Ponton Casa Baraj

Începând cu acest weekend, toate sâmbetele poartă egida Casei Baraj, alături de cele mai...