ANUNȚURI

Societățile comerciale : AVCOZ EDIL S.R.L. , VCN DEVELOPMENT VEST SRL , SPAB CONSTRUCT VEST S.R.L. ,  SPO DEVELOPMENT BUILD INVEST S.R.L. , BAV DEVELOPMENT BUILD S.R.L. , anunță publicul interesat că au obținut autorizațiile de construire cu nr. 168 , respectiv cu nr. 169 din data de 13.03.2024 , emise de Primărie Timișoara, jud. Timiș , privind obiectivul începerii lucrărilor de construcții pentru proiectele ELIZA 2 și ELIZA 3 , imobile de locuințe colective , în regim  P+2E+ER , în Timișoara , pe strada Grigore Alexandrescu , jud Timiș .

Cele mai citite articole în ultima săptămână

Din aceeași categorie

Ungaria construiește un GARD uriaș, de la granița cu județul Timiș. Vizată, IMIGRANȚIA ilegală dinspre Serbia

Vocea Timișului va susține permanent adevărul!

Planurile ungurilor prevăd instalarea unui gard înalt de patru metri pe o porțiune lungă de 175 de kilometri.

Măsura de a monta acest gard nu contravine niciunei obligaţii internaţionale şi nici nu încalcă vreun contract internaţional, a declarat Peter Szijjarto, ministrul de externe al Ungariei. Mediafax notează că decizia Guvernului din țara vecină și membră UE nu este singulară. Situații identice s-au întâmplat în mai multe state membre UE, cum ar fi Grecia, care a montat un astfel de gard la granița cu Turcia, Bulgaria, la granița cu aceeași Turciași chiar Spania, pe marginea localităților din nordul Africii, toate împotriva imigranților care treceau ilegal frontiera.

Guvernul maghiar a dat instrucţiuni şi pentru pregătirea bazei legale pentru declararea tuturor statelor UE şi statelor candidate ca ”ţări sigure”.

În același timp, parlamentarii maghiari desfăşoară o dezbatere în legătură cu un amendament susţinut de Guvern pe tema legii imigraţiei, care va înăspri normele de primire a statutului de refugiat în Ungaria.

Foto:refugeeresettlementwatch.wordpress.com

- Advertisement -
Tiberiu Kiss-Radu Constantin
Tiberiu Kiss-Radu Constantin
Întreaga responsabilitate a comentariilor lăsate de dumneavoastră vă aparține! Click aici-citeste condiţiile de utilizare ale site-ului www.voceatimisului.ro

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Cele mai citite articole în ultimele 48 de ore