Poli Timișoara pleacă vineri, 19 iunie 2015, în Slovenia pentru a efectua pregătirea centralizată de vară. Elevii lui Dan Alexa popesc într-un complex hotelier de patru stele denumit ”Radin” din localitatea Radenci (foto). Alb-violeții pregătesc prima parte a sezonului 2015-2016 al Ligii I până pe data de 30 iunie.

”Hotelul are facilități multiple pentru echipe sportive, incluzând teren de antrenament și de joc, condiții de refacere, sală de fitness”, este motivația pentru care s-a luat decizia efectuării unui cantonament în locația respectivă, conform site-ului oficial al timișorenilor.

Alb-violeții vor juca și patru partide de verificare, primele două sunt programate pe data 21 iunie (duminică), Poli urmând să dea piept cu FC Koper -deținătoarea Cupei Sloveniei-, respectiv marți, 23 iunie 2015, când va întâlni Puskas Akademia – echipă clasată pe locul 10 în sezonul trecut al primei divizii fotbalistice din Ungaria.

”Nu aș vrea să luăm foarte multe meciuri, este o perioadă foarte scurtă. Îmi doresc cel mult patru meciuri. (…) După ce ne întoarcem vom mai perfecta un meci amical sau cel mult două”, a explicat Dan Alexa în ziua reunirii lotului timișorean, iar dorința sa a fost literă de lege. Astfel, celelalte două jocuri de verificare din stagiul sloven urmează să fie stabilite în perioada imediat următoare, de conducerea clubului timișorean.

În cantonament vor pleca toți fotbaliștii care și-au prelungit contractele cu clubul de pe Bega, câțiva dintre cei mai buni tineri de perspectivă crescuți la juniorii alb-violeți, dar și singurul transfer realizat de timișoreni până la acest moment, Daniel Popescu. Rămâne de văzut dacă lotului care pleacă mâine în Slovenia i se vor alătura și alți jucători, întrucât astăzi, reprezentanții clubului mai negociază și cu alți fotbaliști.

Informaţiile publicate de VOCEA TIMISULUI pot fi preluate doar în limita a 500 de caractere şi cu citarea în lead a sursei cu link activ. Orice abatere de la această regulă constituie o încălcare a Legii 8/1996 privind dreptul de autor.