Vocea Timișului va susține permanent adevărul!
AcasăȘtiriSportPoli Timișoara pleacă în CANTONAMENT! Vezi unde se cazează și cu ce...

Poli Timișoara pleacă în CANTONAMENT! Vezi unde se cazează și cu ce echipe va juca primele ”amicale”

Publicat in

VOCEA TIMISULUI va susține permanent adevărul mai presus de putere, viitorul mai presus de trecut, cinstea mai presus de confortul financiar, știrea mai presus de editorial și capacitatea de decizie mai presus de diplomația compromisului.

Poli Timișoara pleacă vineri, 19 iunie 2015, în Slovenia pentru a efectua pregătirea centralizată de vară. Elevii lui Dan Alexa popesc într-un complex hotelier de patru stele denumit ”Radin” din localitatea Radenci (foto). Alb-violeții pregătesc prima parte a sezonului 2015-2016 al Ligii I până pe data de 30 iunie.

”Hotelul are facilități multiple pentru echipe sportive, incluzând teren de antrenament și de joc, condiții de refacere, sală de fitness”, este motivația pentru care s-a luat decizia efectuării unui cantonament în locația respectivă, conform site-ului oficial al timișorenilor.

Alb-violeții vor juca și patru partide de verificare, primele două sunt programate pe data 21 iunie (duminică), Poli urmând să dea piept cu FC Koper -deținătoarea Cupei Sloveniei-, respectiv marți, 23 iunie 2015, când va întâlni Puskas Akademia – echipă clasată pe locul 10 în sezonul trecut al primei divizii fotbalistice din Ungaria.

”Nu aș vrea să luăm foarte multe meciuri, este o perioadă foarte scurtă. Îmi doresc cel mult patru meciuri. (…) După ce ne întoarcem vom mai perfecta un meci amical sau cel mult două”, a explicat Dan Alexa în ziua reunirii lotului timișorean, iar dorința sa a fost literă de lege. Astfel, celelalte două jocuri de verificare din stagiul sloven urmează să fie stabilite în perioada imediat următoare, de conducerea clubului timișorean.

În cantonament vor pleca toți fotbaliștii care și-au prelungit contractele cu clubul de pe Bega, câțiva dintre cei mai buni tineri de perspectivă crescuți la juniorii alb-violeți, dar și singurul transfer realizat de timișoreni până la acest moment, Daniel Popescu. Rămâne de văzut dacă lotului care pleacă mâine în Slovenia i se vor alătura și alți jucători, întrucât astăzi, reprezentanții clubului mai negociază și cu alți fotbaliști.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Ultimele articole

Ministrul Sănătății a decis schimbarea managerului de la Spitalul Județean Timișoara

În urmă cu câteva minute, ministrul sănătății Alexandru Rafila a semnat schimbarea din funcția...

Comentarii recente

Articole asemănătoare

Flavius Biea, cantonament in Anglia. Lupta in ringul in care a intrat si Lennox Lewis

Pugilistul timișorean Flavius Biea nu şi-a aflat încă adversarul pe care îl va înfrunta...

Retrogradata in Liga a III-a, Poli Timisoara este ”predata” de Nicolae Robu

Ajunsă în Liga a III-a și intrată în insolvență, echipa de fotbal Poli Timișoara...

Poli vrea puncte pe terenul liderului Ligii 2, Sportul Snagov. Rachita: Le stiu slabiciunile

Ocupanta ultimului loc în clasamentul Ligii 2, Poli Timișoara vrea sa scoata cat mai...