Vocea Timișului va susține permanent adevărul!

De azi, bilete la meciul de duminică. Poli joacă cu Pandurii înaintea Ripensiei

Publicat in

Vocea Timișului va susține permanent adevărul mai presus de putere, viitorul mai presus de trecut, cinstea mai presus de confortul financiar, știrea mai presus de editorial și capacitatea de decizie mai presus de diplomația compromisului.
FLIGHT FESTIVAL 2023

După ce-au simţit din nou gustul victoriei, chiar în deplasarea de la „U” Cluj, alb-negrii timişoreni revin pe „Dan Păltinişanu” în speranţa obţinerii a încă trei puncte, de data aceasta cu reprezentanta României în Europa League – Pandurii Tg. Jiu.

Formaţia lui Şunda pune, începând de joi, 24 octombrie 2013, biletele de intrare „pe tarabă”, acestea putând fi achiziţionate atât on-line – de pe www.ktickets.ro, cât şi de la casieriile „Marelui Oval” bănăţean.

Preţurile acestor bilete a rămas neschimbat, fiind de 10 lei la peluze, 15 lei în cazul tribunelor I şi II, în timp ce accesul la tribuna 0 se va face contra sumei de 25 de lei.

Partida Poli Timişoara – Pandurii Tg. Jiu are loc duminică, 27 octombrie 2013, cu începere de la ora 19:00, cu doar două zile înaintea partidei din Cupa României, când, pe aceeaşi arenă, aceeaşi ehipă a Olteniei va da piept cu „surpriza” competiţiei – Ripensia Timişoara.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Ultimele articole

Comentarii recente

Articole asemănătoare