AcasăStiriSportBilete ”la pachet” pentru meciurile lui Poli. Care sunt prețurile pentru jocul...

Bilete ”la pachet” pentru meciurile lui Poli. Care sunt prețurile pentru jocul cu FCSB

Clubul alb-violet a pus în vânzare biletele pentru partidele Poli Timișoara – Petrolul Ploiești, joc care contează pentru optimile de finală ale Cupei Ligii, dar și pentru partida contra celor de la FCSB (Steaua).

Timișorenii joacă miercuri, 9 septembrie, cu începere de la ora 19:00) cu ”Lupii Galbeni”, în timp ce la finele acestei săptămâni, mai exact duminică, 13 septembrie, alb-violeții au de evoluat în cadrul etapei a X-a a Ligii Iîmpotriva celor de la FCSB. Partida contra Stelei a fost programată pentru ora 21:00.

Pentru a asigura o bună distribuire a tichetelor și a veni în sprijinul susținătorilor, clubul Poli Timișoara a demarat astăzi procesul de vânzare a biletelor pentru cele două meciuri, existând posibilitatea cumpărării lor ”la pachet”. Iată cum pot fi achiziționate biletele:

Prețuri bilete Poli Timișoara – Petrolul Ploiești:
– Peluză oaspeți – 10 lei;
– Peluză nord – 10 lei;
– Peluză sud – 10 lei;
– Tribuna I și tribuna II – 15 lei;
– Tribuna 0 – 25 lei;
– Loc lojă – 50 lei.

Prețuri bilete Poli Timișoara – Steaua București, prima variantă (aceste tarife sunt valabile numai la pachet, în cazul în care cumpărați și bilete la meciul cu Petrolul Ploiești – pachetul poate fi achiziționat doar de la Biroul de Tickenting de la stadionul Dan Păltinișanu, până miercuri, 9 septembrie, ora 15:00):
– Peluză oaspeți – 10 lei;
– Peluză nord – 10 lei;
– Peluză sud – 10 lei;
– Tribuna I și tribuna II – 15 lei;
– Tribuna 0 – 25 lei;
– Loc lojă – 50 lei.

Prețuri bilete Poli Timișoara – Steaua București, varianta a doua (tarife valabile începând de joi, 10 septembrie, ora 9:00):
– Peluză oaspeți – 15 lei;
– Peluză nord – 15 lei;
– Peluză sud – 15 lei;
– Tribuna I și tribuna II – 20 lei;
– Tribuna 0 – 40 lei;
– Loc lojă – 100 lei.

Clubul alb-violet anunță că POLIcardurile (abonamentele) eliberate pentru sezonul 2015-2016 al Ligii I NU sunt valabile și la partidele din Cupa României sau Cupa Ligii, iar achiziționarea tichetelor la meciul cu Petrolul nu este condiționată de cumpărarea de tichete și la jocul cu Steaua!

Foto: Arhivă

VOCEA TIMISULUI va susține permanent adevărul mai presus de putere, viitorul mai presus de trecut, cinstea mai presus de confortul financiar, știrea mai presus de editorial și capacitatea de decizie mai presus de diplomația compromisului. Vă invităm să ne sprijiniţi prin donaţii!

Articole asemănătoare

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

- Advertisment -

Urmăriți-ne

15,745FaniÎmi place
540CititoriConectați-vă
163CititoriConectați-vă
1,670CititoriConectați-vă
187CititoriConectați-vă
48,400AbonațiAbonați-vă

Articole recente

Comentarii recente